Ο διεθνής όμιλος των κορυφαίων outdoor brands Fjällräven, Hanwag, Royal Robbins, Primus και Brunton εισέρχεται στην ελληνική και την κυπριακή αγορά

Ο διεθνής όμιλος Fenix Outdoor των κορυφαίων brands εξοπλισμού και ρουχισμού για δραστηριότητες στη φύση Fjällräven, Hanwag, Royal Robbins, Primus και Brunton,  εισήλθε στην ελληνική αγορά από την 1η Ιουλίου, με τη δημιουργία showroom στο κέντρο της Αθήνας.

Ο όμιλος εισέρχεται στην ελληνική αγορά, με στόχο να ενισχύσει τον τομέα του outdoor μέσω της διάθεσης ευρείας γκάμας ανθεκτικών outdoor προϊόντων στη χώρα αλλά και την ελληνική οικονομία, προσφέροντας την εμπειρία και την εξειδίκευση ενός εύρωστου, διαχρονικού Ομίλου, που αναπτύσσεται πλέον σε  περισσότερες από 70 χώρες. Στην Ελλάδα, καθήκοντα του Country Manager Greece & Cyprus αναλαμβάνει ο Allan Bradshaw με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του outdoor ρουχισμού και εξοπλισμού.

Τα θεμέλια της Fenix Outdoor, έθεσε η Fjällräven το 1960, η οποία διαθέτει μία ευρεία γκάμα premium προϊόντων outdoor εξοπλισμού, ρούχων και αξεσουάρ. Η Hanwag, που φέτος συμπλήρωσε 100 χρόνια από την ίδρυσή της, παρέχει υποδήματα ορειβασίας και πεζοπορίας για απαιτητικές χειμερινές εξορμήσεις, ενώ η Royal Robbins προσφέρει μία πιο lifestyle προσέγγιση στον ρουχισμό και εξοπλισμό για δραστηριότητες στη φύση. Η Primus καλύπτει την ανάγκη του εξοπλισμού για μαγειρική στη φύση, παρέχοντας εύχρηστες συσκευές και σκεύη. Το χαρτοφυλάκιο της Fenix Outdoor συμπληρώνει η μάρκα Brunton, η οποία από το 1894 καθοδηγεί με τις επαγγελματικές πυξίδες της τους εξερευνητές ανά τον κόσμο. 

Πιστή στο όραμα της να παρέχει διαχρονικές, λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις, πάντοτε με γνώμονα τη προστασία του περιβάλλοντος, η Fenix Outdoor συνεχίζει να καινοτομεί, κάνοντας τις δραστηριότητες στη φύση ακόμη πιο απολαυστικές. Για περισσότερα από 60 χρόνια, η Fenix εμπνέει συνεχώς τους ανθρώπους να απολαμβάνουν, να εξερευνούν και να προστατεύουν τη φύση μέσα από τις πρωτοποριακές μάρκες της.