Γνωρίζεις ότι υπάρχουν προπονητικά προγράμματα για τρέξιμο και προπονήσεις με το βάρος του σώματος. Πλέον έχεις και προγράμματα για να αυξήσεις τα βήματά σου! Όλοι από κάπου πρέπει να αρχίσουν και μιας και το περπάτημα έχει αδιαμφισβήτητα οφέλη – απλά το να προσθέσεις βήματα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ξεκινήσεις. Δεν έχει σημασία σε τι fitness level είσαι ή τι χρειάζεσαι προπονητικά – γιατί η Runtastic Premium Membership σου τα προσφέρει όλα!

3 ολοκαίνουρια προγράμματα για να αυξήσεις τα βήματά σου για τα PREMIUM μέλη

Και τα 3 είναι απολύτως προσαρμοσμένα στην καθημερινότητα σου τις τελευταίες 30 μέρες! Ακόμα και αν δεν είχες ποτέ κάποιο βηματομετρητή νωρίτερα, η πληροφορία θα ληφθεί από το Apple Health ή το Google Fit.

1.Περπάτημα για απώλεια βάρους

Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να κάνουν την αλλαγή, αλλά το τρέξιμο ή κάποια άλλη προπόνηση ενδυνάμωσης δεν είναι ακριβώς το φόρτε τους. Ιτς ΟΚ. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να ξεκινήσεις. Μέσα σε 12 εβδομάδες, θα δεις το βάρος σου βήμα με το βήμα να πέφτει! Την ώρα που περπατάς μπορείς να ακούς μουσική, να βγάλεις από μέσα σου ότι σε στρεσάρει ή να πεις και στο φίλο σου να έρθει μαζί σου.

2.Αύξησε τα βήματα

Αυτό το πρόγραμμα διάρκειας 6 εβδομάδων είναι ένα μείγμα βημάτων και ενεργών λεπτών. Είναι τέλειο για όσους είναι ήδη αρκετά active, αλλά χρειάζονται αυτό το κάτι παραπάνω για να είναι συνεπείς και να παραμείνουν δραστήριοι. Η ξεκούραση και οι μέρες αποκατάστασης περιλαμβάνονται. Μπορείς να πιάσεις το στόχο των ενεργών λεπτών είτε περπατώντας χωρίς διακοπές ή ανιχνεύοντας τη δραστηριότητά σου μέσα από την εφαρμογή Runtastic app ή Results app για παράδειγμα – ένα ακόμα πλεονέκτημα της σειράς προϊόντων Runtastic app portfolio. Έχεις λοιπόν όλα όσα χρειάζεσαι – ώρα για δράση!

3. 30-ημέρες Βoost άσκησης

Εκτόξευσε την ήδη active καθημερινότητά σου λέγοντας ναι στην 30μερη πρόκληση για περισσότερη δραστηριότητα. Μπορείς με αυτό το πλάνο να αυξήσεις γρήγορα τον ημερήσιο αριθμό των βημάτων σου και να δώσεις στο σώμα σου την έξτρα ενέργεια. Σε αυτό το πρόγραμμα δεν υπάρχουν μέρες ξεκούρασης, έτσι πρέπει να κινείσαι όλο το μήνα! Είναι εξαιρετική πρόκληση να τη βάλεις την παρέα σου ή τους συναδέλφους σου.


Πηγή: runtastic.com

Επιμέλεια: Μαρία Μεντζέλου