Με σεβασμό στο θεσμό και στους συναθλητές τους, με υπερηφάνεια για την ομαδική αλλά και την ατομική προσπάθεια, κι έντονο το συναίσθημα της κοινωνικής προσφοράς,  οι εργαζόμενοι της Lavipharm  αγωνίστηκαν για 8η συνεχή χρονιά στον 34ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου. Μαζί με 50.000 άλλους συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και 105 χώρες από όλον τον κόσμο, η ομάδα της Lavipharm έστειλε το δικό της μήνυμα αλληλεγγύης, συλλογικότητας και φιλανθρωπίας.

Με στόχο την ενίσχυση των φιλανθρωπικών σκοπών του MDA Hellas, Σωματείο φροντίδας ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις και σύνθημα «Σημασία δεν έχει πώς τρέχεις … αλλά γιατί!», οι ΜDA Runners της Lavipharm τερμάτισαν στους αγώνες των 5 και 10 χλμ., συμβάλλοντας με τη συμμετοχή τους στο έργο του Σωματείου. Μαζί με τους 35 Finish Liners, που αγάπησαν και στήριξαν την ταινία Finish Line της Ελιάνας Αμπραβανέλ, αγκάλιασαν την προσπάθεια  ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού απέναντι στα άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις και παρότρυνσης του απλού κόσμου να βάλει τον αθλητισμό στη ζωή του. Γιατί, όπως απέδειξαν και οι πρωταγωνιστές του Finish Line, ποτέ δεν είναι αργά!

Στον  Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, το αθλητικό ιδεώδες προβάλλει μέσα από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι δρομείς για τη συμμετοχή και το ευ αγωνίζεσθαι.  Η ενίσχυση του φίλαθλου πνεύματος, του ανθρωπισμού και της κοινωνικής ευθύνης, που προσφέρει στον καθένα ξεχωριστά, αλλά και συνολικά,  ηθικά και ψυχικά οφέλη, είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που τον κάνουν μοναδικό στο παγκόσμιο στερέωμα και κάθε χρόνο αποτελεί πόλο έλξης για όλους όσους θέλουν να ζήσουν την αξέχαστη εμπειρία συμμετοχής!

Η Lavipharm, με πορεία περισσότερων από 100 ετών,  είναι σήμερα ένας ολοκληρωμένος ελληνικός Όμιλος έρευνας, ανάπτυξης, παραγωγής, εμπορίας και διανομής φαρμακευτικών, παραφαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων στην Ελλάδα με έντονη διεθνή δραστηριότητα.