Το supermodel Karlie Kloss, η star του WNBA Candace Parker και η Hannah Bronfman πρωταγωνιστούν στο νέο φιλμ της adidas Unleash your Creativity, με στόχο να δείξουν πώς χάρη στη δημιουργικότητά τους ξεχωρίζουν και πετυχαίνουν σε ό,τι κι αν κάνουν.

Η adidas αποκάλυψε τη νέα παγκόσμια καμπάνια της, Unleash your creativity, μέσα από την οποία αναδεικνύεται η έντονη αποφασιστικότητα του brand να αποδείξει ότι μέσω της δημιουργικότητας τα όρια του αθλητισμού διευρύνονται.

Στη νέα καμπάνια, με τίτλο Unleash your Creativity, συμμετέχουν αθλήτριες από όλο τον κόσμο, όπως η fitness influencer Hannah Bronfman, η fitness instructor και συγγραφέας Robin Arzon, η star του WNBA Cardance Parker και η πρωταθλήτρια ποδοσφαίρου Becky Sauerbrunn καθώς και το supermodel Karlie Kloss δίνοντας έμφαση στις αληθινές τους ιστορίες. «Η δημιουργικότητα με βοηθάει να πετυχαίνω τους στόχους μου και να ακολουθώ τα όνειρα μου. Είναι έμπνευση να συνεργάζομαι με μια τόσο ιδιαίτερη ομάδα γυναικών και να βοηθούμε μαζί άλλες γυναίκες ώστε να φτάσουν ακόμα πιο κοντά τους στόχους τους» αναφέρει η Karlie Kloss.

Η καμπάνια “Unleash Your Creativity” ενισχύει την πεποίθηση των adidas Women πως η σκληρή δουλειά μπορεί να σε πάει μακριά. Η δημιουργικότητα που χρησιμοποίησαν τα πρόσωπα της καμπάνιας για να αψηφήσουν τα δεδομένα και τις κοινωνικές συμβάσεις, για να δώσουν άλλη διάσταση στην έννοια «ρουτίνα» και να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης ώστε και άλλες γυναίκες να κάνουν την διαφορά στην προπόνησή τους, είναι τα κυριότερα μηνύματα. «Η σκληρή δουλειά επιβραβεύεται. Πιστεύουμε ότι οι αθλητές που αξιοποιούν τη δημιουργικότητά τους, έχουν ένα ισχυρό πλεονέκτημα» αναφέρει ο Senior Director of Global Brand Communications της adidas. «Το νέο φιλμ επεκτείνει το μότο της καμπάνιας του brand “Here to Create”, η οποία ξεκίνησε το 2016, ενισχύοντας την πεποίθηση ότι παροτρύνοντας τον αθλητή να απελευθερώσει τη δημιουργικότητά του, θα εξελίξει τόσο το σώμα του όσο και το μυαλό του».

Το νέο φιλμ “Unleash your creativity” λανσαρίστηκε παγκοσμίως σε περισσότερες από 20 χώρες ενώ πρόκειται επίσης να προβληθεί κατά τη διάρκεια μεγάλων εκδηλώσεων όπως το Super Bowl LI Pre-Game Show, το NBA All-Star Game καθώς και στα βραβεία Oscar 2017.

Δες το νέο φιλμ των adidas Women εδώ:

#adidasWomen

#HereToCreate