Πάνω από 900 επαγγελματίες στο χώρο του fitness, γυμναστές, manager γυμναστηρίων και studio αλλά και λάτρεις του fitness, συμμετείχαν στο 21ο A.F. Studies Fitness Convention, Powered by INTERSPORT, το μεγαλύτερο συνέδριο Fitness στην Ελλάδα, που διοργανώνεται από την A.F. Studies και παρουσιάζει όλες τις νέες τάσεις στο χώρο του Fitness, το διήμερο 26 και 27 Νοεμβρίου 2016.

0731flowbility-powered-by-intersport_logo_white2

Στα πλαίσια του συνεδρίου, που αποτελεί ορόσημο για το fitness community στην Ελλάδα, η INTERSPORT παρουσίασε το Flowbility, μέσα από ένα special event, γεμάτο εκρηκτική ενέργεια, δυνατή μουσική και ενθουσιασμό. Το Flowbility αποτελεί το ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης για όλο το σώμα αλλά και αποκατάστασης χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων, που ανέπτυξε και κατοχύρωσε η A.F. Studies και «υιοθέτησε» η INTERSPORT.

dsc_4678-2

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της INTERSPORT, οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να γνωρίσουν τη fitness συλλογή της ENERGETICS, του αποκλειστικού brand της INTERSPORT με μεγάλη ποικιλία ρούχων, αξεσουάρ και οργάνων γυμναστικής. Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δηλώσουν συμμετοχή στο ειδικό πρόγραμμα ανταμοιβής της INTERSPORT, το SCORE FOR MORE, το οποίο προσφέρει μοναδικά προνόμια στα μέλη του, μέσω του Πανελλαδικού δικτύου καταστημάτων της INTERSPORT.

0143

Η INTERSPORT, πιστή στην δέσμευσή της να φέρει τον κόσμο πιο κοντά στον αθλητισμό, συνεργάζεται με το μεγαλύτερο Fitness Academy στην Ελλάδα, την A.F. Studies. Η A.F. Studies αποτελεί τον μεγαλύτερο Ιδιωτικό Φορέα Εκπαίδευσης γυμναστών της Ελλάδας, που διαμορφώνει τα δεδομένα του fitness εδώ και 20 χρόνια. Η σχολή είναι διαπιστευμένη από τον ευρωπαϊκό Οργανισμό EuropeΑctive και στελεχώνεται από Έλληνες και Ευρωπαίους καθηγητές που αποτελούν επί σειρά ετών διεθνείς εισηγητές σεμιναρίων και συνεδρίων. Συνεργάζεται, επίσης, με τους μεγαλύτερους Διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς παρέχοντας Παγκόσμιες Πιστοποιήσεις καθώς και με πλήθος γυμναστηρίων.