Το Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ μπήκε στους ρυθμούς της παγκόσμιας γιορτής για την 100η έκδοση του BODYPUMP™

Το Σάββατο, 14 Ιανουαρίου, η Les Mills γιόρτασε πανηγυρικά την επετειακή έκδοση του πιο δημοφιλούς προγράμματος της, του BODYPUMP™ 100, με τον καλύτερο τρόπο: Σε όλο τον κόσμο, χιλιάδες άνθρωποι προπονήθηκαν ταυτόχρονα με το πιο έντονο και συναρπαστικό workout! Ο λόγος για το BODYPUMP™, το πιο γνωστό και αγαπητό ομαδικό πρόγραμμα αντιστάσεων, το οποίο εδώ και πάνω από 25 χρόνια πρωταγωνιστεί στις πιο δυνατές, αποτελεσματικές και ασφαλείς προπονήσεις.

Στην Ελλάδα, περίπου 700 fans του fitness μαζεύτηκαν στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ και απελευθέρωσαν όλη τους την ενέργεια, τη χαρά και το πάθος για άσκηση! Ο CEO της Les Mills Greece, Αντώνης Ζέρβας και οι trainers, Στέλιος Αγγελής, Γεράσιμος Κολιός, Μάγδα Λάου, Τάνια Μεϊμαρίδη, Αγγελική Μπεληγιάννη, Δημήτρης Μώρος, Κώστας Παγκαλίδης, Χρήστος Παπακυριαζής και Χάρης Παυλίδης, αλλά και όλοι αυτοί που κατέφθασαν από κάθε γωνιά της χώρας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Κόρινθο, Κοζάνη, Λαμία, Πάτρα, Μυτιλήνη κ.α.) έβαλαν τα δυνατά τους και ξεσήκωσαν τα πλήθη του ελληνικού Tribe της Les Mills!

Πώς; Μα φυσικά, με τα πιο ανατρεπτικά workouts της χρονιάς! Οι συμμετέχοντες ξεκίνησαν με μία κατά μέτωπο επίθεση στα όριά τους, με BodyAttack! Το πρόγραμμα συνέχισε με ShJam, CX Worx, Grit Series, BodyCombat, Sprint και έκλεισε με το εμβληματικό BodyPump (στην επετειακή του 100η έκδοση).

Η Les Mills, η μεγαλύτερη εταιρία group fitness προγραμμάτων στον κόσμο, συνεργάζεται με τη Reebok σε διεθνές επίπεδο. Μαζί, έχουν φέρει τη νέα εποχή στο group fitness, ενθαρρύνοντας μας να βάλουμε «μπροστά» το πάθος, την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή μας, για να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας.

Όσοι βρέθηκαν στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, είχαν την ευκαιρία να κάνουν επί τόπου την εγγραφή τους στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα της Reebok, τη Reebok ONE, η οποία απευθύνεται σε όλο το community των προπονητών, προσφέροντας τους απεριόριστα προνόμια, όπως 25% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα Reebok. Μέσα από το www.reebokone.com/el-GR/reebokonehome/#/ μπορούν όλοι να εγγραφούν και να γίνουν μέλη του μεγάλου προπονητικού δικτύου.

Tην επετειακή έκδοση του πιο αγαπητού προγράμματος της Les Mills γιόρτασε φυσικά και η Reebok. Αναζητήστε την καινούρια BODYPUMP συλλογή που δημιούργησε εδώ: http://www.reebok.com/gr/bodypump_100