– ΟΑΚΑ, Κυριακή 28 Μαΐου 2017, 10πμ – 

Εγγραφές και πληροφορίες στο www.runtogether.gr

Το RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY επιστρέφει δυναμικά, για 4η φορά, στον εμβληματικό χώρο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 28 Μαΐου. Το ξεχωριστό fun run, που εντυπωσίασε πέρυσι πάνω από 1.200 δρομείς, υπόσχεται και φέτος μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες.

Ανεξάρτητα από το δρομικό σας επίπεδο ή την φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να απολαύσετε το τρέξιμο μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σ’ ένα run «φτιαγμένο» για την παρέα. Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού και οι επιδόσεις αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας, να περάσουμε όμορφα, τρέχοντας.

Με μόλις 10€ το κάθε ζευγάρι συνολικά στην απλή εγγραφή ή 20€ το ζευγάρι στην premium εγγραφή που περιλαμβάνει 2 τεχνικά μπλουζάκια running, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα όμορφο δρομικό πρωινό. Και φέτος το RUN TOGETHER κρύβει πολλές εκπλήξεις και happenings, δίνοντας ακόμη πιο fun χαρακτήρα στο καθιερωμένο πια event.

Η εκκίνηση του 4ου RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (από Λ. Κύμης), την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 10 το πρωί, με 2 διαδρομές, των 3 και 6χλμ. Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν  να αποτελούνται από 2 άνδρες ή γυναίκες (ίδιου φύλου ή μικτά) ή από 1 ενήλικα κι 1 παιδί.

Στο χώρο του τερματισμού θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη νέα running συλλογή της SAUCONY. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις ΔΩΡΕΑΝ εξειδικευμένες υπηρεσίες, INTERSPORT Footscan, για να μάθετε την μορφολογία του πέλματός σας, και INTERSPORT Dynamic Analysis που αναλύει την κίνησή σας την ώρα που τρέχετε και καταγράφει τις επιβαρύνσεις που δέχεται το πέλμα σας.

Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr

#RUNTOGETHER

Stay tuned στα social media για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

Facebook/RunTogetherGR, Instagram/runtogethergr, YouTube/runtogethergreece και Google+/+RuntogetherGreece

Το Runster.gr είναι Χορηγός Επικοινωνίας του RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY