Η Reebok διοργάνωσε την Πέμπτη 9 Μαρτίου ένα exclusive lifestyle & fitness event αποκλειστικά για γυναίκες, στο πλαίσιο της καμπάνιας #PerfectNever.

Οι καλεσμένες, από το χώρο των media, bloggers και celebrities, ανταποκρίθηκαν με χαρά στο κάλεσμα της Reebok. Συναντήθηκαν στο café του Attica φορώντας τα ολοκαίνουρια Club C παπούτσια τους και στη συνέχεια έκαναν ένα ελαφρύ training στο Holmes Place Athens, υπό την καθοδήγηση της ολυμπιακής αθλήτριας, Βασιλικής Μιλλούση. Μετά το σύντομο workout, το #PerfectNever Event συνεχίστηκε με μια συζήτηση σε πάνελ με ομιλήτριες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά εξίσου επιτυχημένες: τις Βίκυ Καγιά, πρώην μοντέλο και επιχειρηματία, Βασιλική Μιλλούση, αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής και Δήμητρα Καρατώλου, life coach. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος, Λίλα Κουντουριώτη.

Σε κλίμα «χαρούμενης συνενοχής» και αλληλοκατανόησης, η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τους πολλαπλούς ρόλους που έχει μια γυναίκα σήμερα, καθώς και την απαίτηση της κοινωνίας για τελειότητα. Οι ομιλήτριες μοιράστηκαν προσωπικές εμπειρίες και εξήγησαν το πως αντιλαμβάνονται την έννοια της τελειότητας. Η Βίκυ Καγιά ανέφερε «Το τέλειο είναι υποκειμενικό και είναι μια έννοια που επιτάσσει η κοινωνία. Δοκιμάζεις, πέφτεις, σηκώνεσαι και μέσα από όλες αυτές τις εμπειρίες συνειδητοποιείς ότι το τέλειο δεν υπάρχει. Για μένα τελειότητα σημαίνει να είναι τα πράγματα γύρω μου μια χαρά» Η Βασιλική Μιλλούση ανέφερε ότι, μετά από χρόνια πρωταθλητισμού κατάλαβε ότι «το να θεωρείς ότι είσαι τέλειος σημαίνει ότι δεν έχεις περιθώριο βελτίωσης» Τέλος, η Δήμητρα Καρατώλου ανέφερε ότι καθημερινά, μέσω της δουλειάς της, έρχεται σε επαφή με γυναίκες που δέχονται πίεση για να είναι τέλειες αλλά τόνισε ότι το να προσπαθεί κανείς να είναι τέλειος σε όλα είναι ένα παιχνίδι «σικέ από την αρχή». Θεωρεί ότι πρώτα έρχεται η συνειδητοποίηση πως «πιστεύοντας πως είμαι τέλειος περιορίζω το δυναμικό μου» και μετά η δουλειά της καθεμίας με τον εαυτό της.

Οι ομιλήτριες ενέπνευσαν τις καλεσμένες και τις βοήθησαν να καταλάβουν ότι σημασία δεν είναι να είσαι τέλεια, αλλά να παλεύεις κάθε ημέρα για να γίνεσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Η καμπάνια #PerfectNever με ambassador το διεθνές supermodel Gigi Hadid καλεί τις γυναίκες να γιορτάσουν τις ατέλειές τους. Στόχος είναι ο επαναπροσδιορισμός της έννοιας της τελειότητας, η κατάρριψη των εμποδίων και το πως η κάθε γυναίκα γίνεται πιο δυνατή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Η Gigi είναι και το πρόσωπο της καμπάνιας του Club C- την ολοκαίνουργια έκδοση του κλασικού παπουτσιού για τένις της Reebok.

Follow us

facebook | instagram