«Κοντά» στους LG Runners και οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο, Παναγιώτης Μάντης – Παύλος Καγιαλής μεταφέροντας το μήνυμα «Η Ζωή Είναι Πιο Ωραία Όταν Συμμετέχεις»

Πιστή στη φιλοσοφία της «Η Ζωή Είναι Πιο Ωραία Όταν Συμμετέχεις», η LG Electronics Hellas (LG) συμμετείχε ως ‘Χορηγός Τεχνολογίας’ στο Spetses Mini Marathon 2016’, που πραγματοποιήθηκε για έκτη φορά στο όμορφο νησί των Σπετσών από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου. Με καινοτόμα προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας και συναρπαστικές δράσεις, η LG υποστήριξε δυναμικά τη μεγάλη αθλητική και πολιτιστική γιορτή, προσφέροντας μια μοναδική τεχνολογική εμπειρία σε όλους!

lg-technology-sponsor-spetses-mini-marathon-2016_photo-1

Ξεχωριστό κύρος στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων της Κυριακής προσέδωσε η παρουσία παγκοσμίου φήμης αθλητών καθώς και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών. Mάλιστα οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο στην ιστιοπλοϊα (470), Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, βρέθηκαν στο περίπτερο της LG και εμψύχωσαν την ομάδα των LG Runners πριν τον αγώνα. Aξίζει εδώ να σημειωθεί, ότι ο πρώτος LG Runner ήταν και ο αθλητής που τερμάτισε 1ος στον αγώνα των 5 χλμ, ενθουσιάζοντας το κοινό με την απόδοσή του.

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε: «Όπως πέρυσι έτσι και φέτος, αποφασίσαμε να στηρίξουμε τη διοργάνωση του ‘Spetses Mini Marathon 2016’ με την παρουσία μας ως ‘Χορηγός Τεχνολογίας’. Πιστοί στη φιλοσοφία “Life is Good”, συμμετείχαμε σε αυτή τη πρωτοβουλία που προσφέρει στην τοπική κοινωνία και αναδεικνύει την αξία του αθλητισμού. Μαζί με τους LG Runners, είχαμε την ευκαιρία να μεταφέρουμε έμπρακτα το μήνυμά μας «Η Ζωή Είναι Πιο Ωραία ‘Οταν Συμμετέχεις».

lg-technology-sponsor-spetses-mini-marathon-2016_photo-2

Τέλος, στην Πλατεία Ποσειδωνίου, τo LG video wall με επαγγελματικές οθόνες τύπου video wall 47 ιντσών, τοποθετημένες σε διάταξη 3x3, εντυπωσίασε τους παρευρισκομένους και φέτος, προβάλλοντας live στιγμιότυπα από τους αγώνες και πληροφορίες για τις δράσεις του τριημέρου. Επιπλέον, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της LG, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν τη δική τους αναμνηστική “LG MiniMe” μινιατούρα με τη χρήση των props που βρίσκονταν στο χώρο, αιχμαλωτίζοντας την όμορφη και διασκεδαστική εμπειρία.


Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG πέτυχε παγκόσμιες πωλήσεις 48,8 δισ.. USD (56,5 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2015. Η LG Electronics αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Tηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, και Εξαρτήματα Οχημάτων. Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Η LG είναι επίσημος εταίρος ENERGY STAR για το 2015. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com

lge_logo_2016

 Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία, τις οικιακές συσκευές και την κινητή τηλεφωνία. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/b2b.