Μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία των Reebok Classic x Local Heroes NPC II στα μέσα Απριλίου, η Reebok Classic ένωσε ξανά τις δυνάμεις της με το παγκόσμιας φήμης streetwear brand, Local Heroes, με σκοπό τη δημιουργία της πρώτης τους sportswear σειράς που κυκλοφόρησε την 1η Μαΐου 2017.

Η γυναικεία sportswear συλλογή είναι εμπνευσμένη από την έντονη ενέργεια των αστικών χώρων του Τόκιο, με στοιχεία δραστήριου lifestyle αλλά και street style και περιλαμβάνει μπουστάκια, cropped tops, φούτερ, φορέματα, κολλάν και κάλτσες.

Υμνώντας το παρελθόν και τις ρίζες του brand, η Local Heroes επιστρέφει με νέα γραφικά και σχέδια. Πασίγνωστη για τον ανάλαφρο τρόπο που χρησιμοποιεί τις εικόνες, δεν διστάζει να προσθέσει μοτίβα από φοίνικες, ουράνια τόξα και σημεία στίξης για να δώσει γραφιστικό ύφος στα υλικά της, με έναν τολμηρό και πολύχρωμο τρόπο. Τα κύρια χρώματα της συνεργασίας αυτής – κόκκινο, άσπρο και μαύρο- παραπέμπουν στα αρχικά χρώματα του Reebok Classic Freestyle sneaker, του πρώτου αθλητικού παπουτσιού ειδικά σχεδιασμένου για γυναίκες.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φέτος έχουμε, όχι μόνο μία, αλλά δύο συνεργασίες με τη Reebok Classic», δήλωσε η Areta Szpura, συν-ιδρύτρια της Local Heroes. «Στη  νέα συλλογή αποτυπώνεται η ουσία της Local Heroes, η οποία συνδυάζεται με τη streetwear αισθητική της Reebok Classic με πολύ κεφάτους τρόπους».

Η Reebok Classic x Local Heroes sportswear συλλογή είναι διαθέσιμη από την 1η Μαΐου εδώ.