Με τη βοήθεια των NESQUIK και την ατέρμονη φαντασία των παιδιών, μια καλή πράξη μετατράπηκε σε χιλιάδες παιδικά χαμόγελα!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα «Καλή Μέρα με μια Καλή Πράξη» που παρουσίασαν για 2η συνεχόμενη χρονιά τα δημητριακά NESQUIK της Nestlé! Το πρόγραμμα κοινωνικής υπευθυνότητας που πραγματοποιήθηκε από τα NESQUIK σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ενθάρρυνε όλα τα παιδιά, με μοναδικό όχημα τη φαντασία τους και τη ζωγραφική, να κάνουν μια καλή πράξη στηρίζοντας άλλες οικογένειες και παιδιά που το χρειάζονται.

Η διαδικασία ήταν απλή! Το μόνο που χρειαζόταν ήταν η δημιουργική πινελιά των παιδιών και η βοήθεια των γονιών για να ανεβάσουν τη ζωγραφιά των παιδιών τους στην ειδικά σχεδιασμένη ηλεκτρονική πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για τους σκοπούς του προγράμματος. Για κάθε 1 ζωγραφιά, τα δημητριακά NESQUIK σε συνεργασία με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» προσέφεραν 20 μερίδες δημητριακών NESQUIK σε κοινωφελείς οργανισμούς που στηρίζουν παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η θετική κινητοποίηση και ανταπόκριση των παιδιών και των οικογενειών τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς συγκεντρώθηκαν πάνω από 900 ζωγραφιές, δημιουργώντας μια αλυσίδα αγάπης που χάρισε χιλιάδες χαμόγελα σε άλλα παιδιά και οικογένειες που χρειάζονται στήριξη. Έτσι, με την καθοριστική βοήθεια του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ» τα δημητριακά NESQUIK της Nestlé προσέφεραν 18.240 μερίδες δημητριακών σε 16 κοινωφελείς οργανισμούς συνεισφέροντας έτσι σε μια σημαντική πρωτοβουλία αγάπης και αλληλεγγύης.