Η Lanes, έχοντας ως όραμα τη βελτίωση της ποιότητας ζωής αλλά και την  προώθηση του αθλητικού πνεύματος μέσα από έναν υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής, δημιούργησε τη Lanes Running Team. Σκοπός της ομάδας είναι η προαγωγή τόσο της σωματικής όσο και της πνευματικής υγείας και ευεξίας,  ευελπιστώντας να εμπνεύσει και να δώσει το έναυσμα σε όλους μας, ώστε η άσκηση να αποτελέσει ένα ευχάριστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

Lanes Running Team_2

 Εξαιρετικά δυναμικό ήταν το ντεμπούτο της νεοσύστατης ομάδας, η οποία έδειξε «με το καλημέρα» στον 5ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας πόσο ανταγωνιστική είναι αλλά και το που μπορεί να φτάσει.  Στο πλευρό της είχε τον πρωταθλητή μεσαίων αποστάσεων Κωνσταντίνο Νακόπουλο, τη γνωστή παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου και τον δημοσιογράφο Χρήστο Χατζηιωάννου, οι οποίοι φημίζονται για την αγάπη τους στο τρέξιμο και την άθληση γενικότερα. Την ομάδα ολοκλήρωσαν εργαζόμενοι του Ομίλου Σαράντης, καθώς και φίλοι των συμπληρωμάτων διατροφής Lanes.

Lanes Running Team_5

Η ομάδα θα δίνει ενεργά το «παρών» σε ένα running event κάθε μήνα και θα γίνεται συνεχώς καλύτερη μέσα από videos με συμβουλές προπόνησης και μυστικά που θα μοιραστεί μαζί με όλους ο πρωταθλητής μεσαίων αποστάσεων, Κώστας Νακόπουλος. Για να «βγάλει» η ομάδα τον καλύτερό της εαυτό, η Lanes τη συμπληρώνει με βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής. Συγκεκριμένα, Πολυβιταμίνες Xtra Energy για ενέργεια και τόνωση, Ηλεκτρολύτες για την ενυδάτωση του οργανισμού και την αναπλήρωση των χαμένων υγρών από τον αγώνα, FlexAde Χtra για άμεση αποκατάσταση των ταλαιπωρημένων αρθρώσεων και Μαγνήσιο για ενίσχυση και αποκατάσταση του μυϊκού ιστού. Ό,τι ακριβώς δηλαδή χρειάζεται όποιος θέλει να εντάξει το τρέξιμο στην καθημερινότητα του. Τέλος, μετά από κάθε event ένας τυχερός της ομάδας κερδίζει μετά από κλήρωση, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Adidas.

Lanes Running Team_4

Εκτός από τον πυρήνα των βασικών μελών, οι 10 θέσεις της ομάδας θα είναι διαθέσιμες για όποιον επιθυμεί να συμμετάσχει στη Lanes Running Team. Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα Facebook (https://www.facebook.com/laneshealth) της Lanes για να μάθετε περισσότερα και ίσως να τρέξουμε παρέα σε κάποιο από τα Running events που ακολουθούν.

Επόμενο ραντεβού της Lanes Running Team, στις 24 Απριλίου για τον 7ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο Αθήνας.

Lanes Running Team_1

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η Lanes Running Team αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της νέας εταιρικής ταυτότητας της μάρκας Lanes, η οποία παραμένει πιστή στη δέσμευση της να είναι σύμμαχος όλων αυτών που αναζητούν δύναμη και ενέργεια για την απαιτητική καθημερινότητά τους, υπενθυμίζονται σε όλους ότι η ζωή είναι καλύτερη όταν μας συμπληρώνει ο καλύτερος μας εαυτός.

#LanesRunningTeam

Lanes, σε συμπληρώνει

Lanes Running Team_3