1.Παιδιά παρακολουθούν μάθημα yoga στο Ahmedabad της Ινδίας στις 5 Ιανουαρίου του 2017.

2.Οι Μουσουλμάνοι του Κασμίρ υψώνουν τα χέρια τους όταν βλέπουν ένα λείψανο του Sheikh Abdul Qadir Jilani, έναν Άγιο Sufi, που εκτίθεται στο ιερό του, ένα κρύο πρωινό στο Srinagar, στις 10 Ιανουαρίου του 2017.

3.Ένας εργαζόμενος μετακινείται μεταξύ των αμαξοστοιχιών κατά την άφιξη του στο σταθμό, για να παρακολουθήσει το Akheri Munajat, την τελική ικεσία κατά τη διάρκεια του Biswa Ijtema στο Tongi, στα προάστια της Dhaka, στις 15 Ιανουαρίου του 2017.

4.Ένας άντρας ιππεύει ένα άλογο μέσα στις φλόγες κατά τη διάρκεια του ετήσιου εορτασμού της Luminarias, την παραμονή του Αγίου Αντωνίου, ο Πολιούχος των ζώων στην Ισπανία, στο χωριό San Bortolome de Pinares, στα βορειοδυτικά της Μαδρίτης στην Ισπανία, στις 16 Ιανουαρίου του 2017.

5.Γύρω από τα φέρετρα, θρησκευόμενοι και φίλοι των νεκρών Maximo Pepito ετών 49 (στα αριστερά) και του αδερφού του Marlon Pepito ετών 42, θύματα μιας συνοπτικής εκτέλεσης από άγνωστους επιδρομείς που σχετίζονταν με τον πόλεμο κατά των ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια της κηδείας τους, στο νεκροταφείο Navotas, στις Φιλιππίνες, στις 31 Ιανουαρίου του 2017.

6.Ο 5χρονος, Natan Cabran, στέκεται στο “ραγισμένο” έδαφος της δεξαμενής Boqueirao στη Μετροπολιτική περιοχή Campina Grande, στην πολιτεία Paraiba της Βραζιλίας, στις 13 Φεβρουαρίου του 2017.

7.Ένα αγόρι που μόλις εγκατέλειψε ένα χωριό που ελέγχεται από τους μαχητές του ισλαμικού κράτους,  κλαίει καθώς κάθεται με την οικογένειά του μέσα σε ένα λεωφορείο, πριν κατευθυνθεί στο camp στο Hammam Ali, νότια του Mosul, στο Ιράκ, στις 22 Φεβρουαρίου του 2017.

8.Ένα κορίτσι περπατά σε μια καταιγίδα σκόνης στις όχθες του ποταμού Γάγγη, στο Allahabad, στην Ινδία, στις 24 Φεβρουαρίου του 2017.

9.Ένας ακτιβιστής σκαρφαλώνει στην οροφή ενός σπιτιού για να αντισταθεί στην εκκένωση κάποιων σπιτιών στον οικισμό Ofra στην κατεχόμενη West Bank, κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης των ισραηλινών δυνάμεων να εκδιώξει τους ανθρώπους από τα σπίτια τους,στις 28 Φεβρουαρίου του 2017.

10.Κατεστραμμένα καθίσματα απεικονίζονται μέσα σε ερείπια κτιρίων στη βόρεια Συριακή πόλη του al-Bab, στη Συρία, στις 28 Φεβρουαρίου του 2017.

11.Ένα τραυματισμένο αγόρι μετά από βομβαριστική επίθεση περπατάει προς το ασθενοφόρο αφού πρώτα έχει δεχτεί τις πρώτες βοήθειες από τους γιατρούς, καθώς οι ιρακινές δυνάμεις μάχονται με τους μαχητές του ισλαμικού κράτους, στο δυτικό Mosul, στο Ιράκ, στις 2 Μαρτίου του 2017.

12.Ένας εκδιωγμένος Ιρακινός μαζί με το γιο του ετοιμάζονται να ανέβουν στο φορτηγό ώστε να μεταφερθούν σε ένα πιο ασφαλές μέρος, καθώς καθώς οι ιρακινές δυνάμεις μάχονται με τους μαχητές του ισλαμικού κράτους, στο δυτικό Mosul, στο Ιράκ, στις 8 Μαρτίου του 2017.

13.Η αντίδραση ενός κοριτσιού όταν της ρίχνεται χρωματισμένο νερό κατά τη διάρκεια των εορτασμών του φεστιβάλ χρωμάτων στο Mumbai, στην Ινδία, στις 13 Μαρτίου του 2017.

14.Δύο κοριτσάκια περπατάνε σε μια ανοιξιατική “έκρηξη” λουλουδιών μετά από έναν υγρό χειμώνα στη λίμνη Elsinore, στην Καλιφόρνια, στις 14 Μαρτίου του 2017.

15.Οι ιερείς κάθονται μέσα στη σπηλιά καθώς εκτελούν βραδινές προσευχές στις όχθες του ποταμού Γάγγη, στο Devprayag, στην Ινδία, στις 28 Μαρτίου του 2017.

16.Ο Ισπανός διασώστης Daniel Calvelo κουβαλάει ένα κοριτσάκι 4 ημερών σε μια φουσκωτή βάρκα, κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης διάσωσης από το Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Proactiva Open Arms, στην κεντρική Μεσόγειο, περίπου 22 ναυτικά μίλια βόρεια της Λυβικής πόλης Sabratha, στη 1 Απριλίου του 2017.

17.Οι κατακόκκινοι πελαργοί ibis πετάνε κοντά στις όχθες ενός δέντρου που αναπτύσσεται σε παράκτιους βάλτους που βρίσκεται στο ποταμό Cαlcoene, στην ακτή της πολιτείας Amapa, στη βόρεια Βραζιλία στις 6 Απριλίου του 2017.

18.Δύο έφηβοι επιδεικνύουν τις ικανότητες τους στο parkour στα κατεστραμμένα κτίρια της πόλης Inkhil, δυτικά της Dereaa, της Συρίας, στις 7 Απριλίου του 2017.

19.Ένας Αγία Τράπεζα σε μια κατεστραμμένη εκκλησία στην πόλη Qaraqosh, νότια του Mosul, στο Ιράκ, στις 11 Απριλίου του 2017.

20. Ένας διαδηλωτής εκτοξεύει μια χειροβομβίδα δακρυγόνωνκαθώς συγκρούεται με την αστυνομία κατά τη διάρκεια της λεγόμενης “μητέρας όλων των πορειών” κατά του προέδρου της Βενεζουέλας Nicolas Maduro στο Caracas, στη Βενεζουέλα, στις 19 Απριλίου του 2017.

21.Η αντίδραση ενός άντρα που διασχίζει την εθνική οδό οδηγώντας το vintage αμάξι του μαζί με τα καβούρια που θέλουν να φτάσουν στη θάλασσα της Playa Giron για να γεννήσουν, στην Κούβα, στις 21 Απριλίου του 2017.

22.Οι εργαζόμενοι καθαρίζουν το πάτωμα ενός λεηλατημένου σούπερμαρκετ δίπλα σε άδεια ράφια και ψυγεία στο San Cristobal, στη Βενεζουέλα, στις 17 Μαΐου του 2017.

23.Η αντίδραση του Προέδρου της Αμερικής, Donald Trump, και των άλλων ηγετών καθώς μέσα από τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές βρίσκονται σε απευθείας σύνδεση με το Παγκόσμιο Κέντρο για την καταπολέμηση της εξτρεμιστικής ιδεολογίας στο Riyadh, στη Σαουδική Αραβία, στις 21 Μαΐου του 2017.

24.Ένας Ινδονήσιος άνδρας δέχεται δημόσια ράβδισμα λόγω των ομοφυλοφιλικών σεξουλιακών προτιμήσεων του, στην επαρχία Banda Aceh, στην Ινδονησια, στις 23 Μαΐου του 2017.

25.Οι θρησκευόμενοι μαθητές του σχολείου Imam Hatip κινούν τις εθνικές τους σημαίες καθώς περιμένουν την άφιξη του προέδρου της Τουρκίας Tayyip Erdogan κατά τη διάρκεια της τελετής αποφοίτησης, στην Κωνσταντινούπολη, στην Τουρκία, στις 26 Μαΐου του 2017.

26.Ένας άνδρας μεταφέρει την κόρη του στην πλάτη καθώς έφυγαν από το σπίτι τους λόγω των συγκρούσεων μεταξύ των ιρακινών δυνάμεων και των μαχητών του ισλαμικού κράτους, στην περιοχή al- Zanjili του Mosul, στο Ιράκ, στις 7 Ιουνίου του 2017.

27.Ένας προτεστάντης κρατά την εθνική σημαία σε ένα υποκατάστημα τράπεζας που στεγάζεται στο χώρο του Ανωτάτου δικαστηρίου, καθώς καίγεται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα κατά του προέδρου Nicolas Maduro στο Caracas, στη Βενεζουέλα στις 12 Ιουνίου του 2017.

28.Oι άνθρωποι μαζεύονται για Iftar (γρήγορο πρωινό), που οργανώθηκε από το ίδρυμα Adaleh, ανάμεσα σε κατεστραμμένα κτίρια κατά τη διάρκεια του ιερού μήνα του Ραμαζανιού στην πολιορκημένη από τους επαναστάτες γειτονιά Douma της Δαμασκού, στη Συρία, στις 18 Ιουνίου του 2017.

29.Ο πυροσβέστης παρακολουθεί την πυρκαγιά στο δάσος κοντά στο χωριό Fato, της κεντρικής Πορτογαλίας, στις 18 Ιουνίου του 2017.

30.Μια αθλήτρια της γυμναστικής εκτελεί το πρόγραμμα της στο τραμπολίνο στο Petit Palace στο Παρίσι, στις 23 Ιουνίου του 2017, καθώς το Παρίσι μετατρέπεται σε ένα τεράστιο ολυμπιακό πάρκο για να γιορτάσει τις Παγκόσμιες Ολυμπιακές Μέρες με μια ποικιλία αθλητικών εκδηλώσεων για το κοινό σε όλη την πόλη.

31.Μια γυναίκα ιππεύει ένα άλογο καθώς οι ποδηλάτες ποδηλατούν για το 104ο Tour de France, στις 6 Ιουλίου του 2017.

32.Η πανσέληνος ανατέλλει πάνω από το ναό του Ποσειδώνα, αρχαίου Θεού της Θάλασσας, στο ναό του Σουνίου, ανατολικά της Αθήνας, στην Ελλάδα, στις 8 Ιουλίου του 2017.

33.Οι άνθρωποι ντυμένοι Αγιο-Βασίληδες κάνουν μια περιήγηση στο κανάλι της Κοπεγχάγης καθώς συμμετέχουν στο Παγκόσμιο συνέδριο του Άγιου Βασιλείου, μια ετήσια εκδήλωση που διοργανώνεται στο πάρκο ψυχαγωγίας Dyrehavsbakken, στην Κοπεγχάγη, στη Δανία, στις 24 Ιουλίου του 2017.

34.Τουρίστες κάθονται στην παραλία και παρακολουθούν τον καπνό καθώς καίγεται η πλαγιά στο Bormes – les – Mimosas, στο τμήμα Var, στη Γαλλία, στις 26 Ιουλίου του 2017.

35.Ένας υποστηρικτής της ηγέτιδας της αντιπολίτευσης Raila Odinga κάνει χειρονομία με μια ματσέτα στη Kibera φτωχογειτονιά του Nairobi, στην Κένυα, στις 11 Αυγούστου του 2017.

36. Γουρούνια συγκεντρώνονται από τους κτηνοτρόφους σε μια πλατφόρμα με νερό κατά τη διάρκεια των καθημερινών εργασιών σε μια φάρμα γουρουνιών, στο Shenyang, στην επαρχία Liaoning, στην Κίνα, στις 14 Αυγούστου του 2017.

37.Μια σύνθετη εικόνα 21 ξεχωριστών λήψεων που έχουν ληφθεί από μια σταθερή κάμερα δείχνει της ηλιακή έκλειψη καθώς δημιουργεί την επίδραση που έχει στο σύνολο του ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι όπως φαίνεται από τον τρούλο του Clingmans, το οποίο στα 6.643 πόδια είναι το υψηλότερο σημείο στο εθνικό πάρκο Great Smoky Mountains, στο Τενεσσί, στις 21 Αυγούστου του 2017.

38.Οι κάτοικοι χρησιμοποιούν βάρκες προκειμένου να απομακρύνουν τα νερά της πλημμύρας που προκάλεσε ο τυφώνας Harvey, κατά μήκος του δρόμου Tidwell, ανατολικά στο Houston, στο Texas, στις 28 Αυγούστου του 2017.

39.Η πυρκαγιά καίει στο ρυάκι Eagle καθώς οι παίκτες του golf παίζουν στο γήπεδο του Beacon Rock στο βόρειο Bonneville, στην Washington, στις 4 Σεπτεμβρίου του 2017.

40.Ο Ammar Hammasho, από τη Συρία, που ζει στην Κύπρο, φυλάει το παιδί του που έφτασε στο camp των προσφύγων στην Κοκκινοτριμιθιά, έξω από τη Λευκωσία, στην Κύπρο, στις 10 Σεπτεμβρίου του 2017.

41.Τα μέλη του ιππικού κάνουν πρόβες στην παραλία του Scheveningen την παραμονή της παρέλασης στη Χάγη, πριν ο Βασιλιάς ξεκινήσει την ομιλία του από το θρόνο του για να αναφέρει τα βασικά σημεία της πολιτικής της κυβέρνησης για την προσεχή κοινοβουλευτική σύνοδο στο Scheveningen, στην Ολλανδία, στις 18 Σεπτεμβρίου του 2017.

42.Η 88χρονη Justina Escamilla ποζάρει στο φακό κρατώντας το νυφικό μέσα στο κατεστραμμένο από το σεισμό σπίτι της, στο επίκεντρο στο San Juan Pilcaya, στο Μεξικό , στις 25 Σεπτεμβρίου του 2017.

43.Πεζοί και οδηγοί αυτοκινήτων καθ’ οδόν, γύρω από τα εμπόδια που έχουν κλείσει το δρόμο σχεδόν μια εβδομάδα από το τυφώνα Maria που χτύπησε στο Frederiksted, St. Coix, στις αμερικανικές Παρθένους Νήσους, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2017.

44. Η εναέρια θέα των κατεστραμμένων περιουσιών από την πυρκαγιά Tubbs Fire από τη Santa Rosa, στην California, στις 11 Οκτωβρίου 2017.

45.Ο 70χρονος Roberto Morales Santos κοιτάζει έξω αφού πρώτα πόζαρε για το πορτρέτο του στο σπίτι του που καταστράφηκε από το τυφώνα Maria, στο Barranquitas, έξω από το San Juan, στο Puerto Rico, στις 11 Οκτωβρίου του 2017.

46.Οι φλόγες καίνε κατά μήκος της περιοχής Twelve Apostles στο βουνό Table, στο Cape Town στη νότια Αφρική, στις 13 Οκτωβρίου του 2017.

47.Η Myeshia Johnson, σύζυγος του Αμερικανού Στρατηγού La David Johnson, ο οποίος ήταν ένας εκ των 4 στρατιωτών που σκοτώθηκαν στη Νιγηρία, φιλάει το φέρετρο του στη νεκρώσιμη ακολουθία στο Hollywood, στη Florida, στις 21 Οκτωβρίου του 2017.

48.H ομάδα Copa els Capgrossos de Mataro σχηματίζει έναν ανθρώπινο πύργο που λέγεται “Castell” κατά τη διάρκεια της ημέρας All Saints στη πόλη Vilafranca del Penedes, κοντά στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία, στη 1 Νοεμβρίου του 2017.

49.Ένας μετανάστης φτάνει στη ναυτική βάση αφότου σώθηκε από τους Λίβυους λιμενικούς στην Tripoli, της Λιβύης, στις 6 Νοεμβρίου του 2017.

50.Ένα αγοράκι, πρόσφυγας των Rohingya, κουρεύεται στο Kutupalong camp των προσφύγων κοντά στο Cox’s Bazar, στο Μπαγκλαντές, στις 15 Νοεμβρίου 2017.


Πηγή: Businessinsider.com

Επιμέλεια: Μαρία Μεντζέλου