Η νέα γεύση της HELLENERGY είναι διαθέσιμη με 20% περισσότερη καφεΐνη από την κλασική.

Η HELL ENERGY, κορυφαίο brand στην ελληνική αγορά, με μεγάλη γκάμα προϊόντων στην κατηγορία των ενεργειακών ποτών, των ready-to-drink παγωμένων καφέδων αλλά και των βιταμινούχων ροφημάτων, φέρνει φέτος το καλοκαίρι λίγο νωρίτερα. Με το νέο HELL STRONG WATERMELON πλέον θα βρίσκεσαι σε καλοκαιρινό μουντ κατά την διάρκεια όλου του χρόνου! Με έντονη γεύση καρπουζιού, χωρίς καθόλου συντηρητικά, με 20% περισσότερη καφεΐνη από την κλασική των 32 mg/100 ml και την προσθήκη 5 βιταμινών Β, το HELL STRONG WATERMELLON ήρθε για να σου φτιάξει τη διάθεση.

Η HELL ENERGY κάθε χρόνο δημιουργεί limited edition γεύσεις χειμώνα – καλοκαίρι, τα γνωστά Summer Cool & Ice Cool, τα οποία κυκλοφορούν σε μοναδικούς συνδυασμούς γεύσεων και φανταστικές συσκευασίες. Η γεύση που έκλεψε την παράσταση και σημείωσε τεράστια επιτυχία το καλοκαίρι του 2021 ήταν το HELL BEACH PINK watermelon στο κουτάκι με το έντονο ροζ χρώμα. Όπως είναι αναμενόμενο λοιπόν, η HELL φέτος δεν θα απογοητεύσει τους φίλους των κλασικών καλοκαιρινών γεύσεων: «Tην περσινή limited edition γεύση καρπούζι την λατρέψαμε κι εμείς όσο και οι καταναλωτές μας, γι’ αυτό αποφασίσαμε να την ορίσουμε ως τη χαρακτηριστική γεύση της γκάμας μας. Κάναμε και μια μικρή ανανέωση  στο νέο μας προϊόν – αντί για τα παραδοσιακά 32 mg/100 ml καφεΐνης, θέλαμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας κάτι παραπάνω, οπότε προσθέσαμε επιπλέον 20% καφεΐνη, ενώ η σειρά HELL STRONG επεκτάθηκε με το νέο κουτάκι σε πράσινο-κόκκινο-μαύρο χρώμα, το οποίο φυσικά αντιπροσωπεύει το χρώμα του καρπουζιού». – δήλωσε ο Krisztián Schmidt, Creative Marketing Director της HELL ENERGY, σχετικά με το λανσάρισμα του HELL STRONG WATERMELON.  

Όπως και τα υπόλοιπα προϊόντα της κατηγορίας STRONG, το νέο HELL STRONG WATERMELON περιέχει βιταμίνες Β2, Β3, Β5, Β6, Β12, δεν περιέχει συντηρητικά και θα το βρείτε στο πλήρως ανακυκλώσιμο κουτάκι των 250 ml.

Ανακάλυψε τα νέα HELL STRONG Watermelon στα σημεία πώλησης της HELL σε όλη την Ελλάδα!