Η Chiquita ανακοινώνει έναν υπέροχο διαγωνισμό και καλεί τους  μικρούς και μεγάλους φίλους της να βρουν τη δύναμή τους, μέσα από τον υγιεινό τρόπο ζωής και τον συνδυασμό τακτικής άσκησης και ισορροπημένης διατροφής! Ο διαγωνισμός, με τίτλο «Ξεφλούδισε τη δύναμή της», ξεκίνησε να τρέχει στις 28 Απριλίου και θα διαρκέσει έως και τις 29 Μαΐου, με στόχο να τονίσει τα οφέλη της άσκησης στην καθημερινότητα, ειδικά όταν αυτή συνοδεύεται από ένα θρεπτικό και πλούσιο σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία σνακ, όπως η μπανάνα Chiquita.

Τα βήματα για να λάβει κάποιος μέρος στον διαγωνισμό είναι απλά και εύκολα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αγοράσει τουλάχιστον 1 κιλό μπανάνες Chiquita από κάποιο φυσικό ή online κατάστημα, έπειτα να ανεβάσει την απόδειξη αγοράς στο FB Messenger της Chiquita @chiquitahellas και να διεκδικήσει πλούσια δώρα. Οι τυχεροί θα κερδίσουν  4 ετήσιες συνδρομές στα γυμναστήρια ALTERLIFE FITNESS EXCELLENCE και 20 Δωροκάρτες αξίας 50€ για τις εξαργυρώσουν αγοράζοντας αθλητικά ρούχα και εξοπλισμό στην αλυσίδα καταστημάτων INTERSPORT!

Οι πεντανόστιμες μπανάνες Chiquita με την ασυναγώνιστη γεύση και την εξαιρετική ποιότητα, θεωρούνται το απόλυτο σνακ, καθώς είναι πλούσιες σε βιταμίνες και μέταλλα και συμβάλλουν σε έναν ολοκληρωμένο, πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Κάθε μπανάνα είναι γεμάτη φυτικές ίνες, βιταμίνη Β6 και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά που βοηθούν τον οργανισμό να παραμείνει χορτάτος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και προσφέρουν διαρκώς ενέργεια και δύναμη για να φέρει εις πέρας κάθε δραστηριότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό «Ξεφλούδισε τη δύναμή της» επισκεφτείτε το https://chiquita.gr/unpeelitspower  ή τη σελίδα μας στο Facebook.