Εκτός από την παρακολούθηση των καλύτερων χρόνων για διαδρομές σε εσωτερικό χώρο και στην ύπαιθρο, το Nike+ Run Club App ανασχεδιάστηκε και αναβαθμίστηκε, παρέχοντας ένα σύστημα κινήτρων-καθοδήγησης-υποστήριξης ανώτερης ποιότητας, το οποίο βοηθά τους αθλητές να διανύουν μεγαλύτερες αποστάσεις πιο γρήγορα από ποτέ, χάρη στα ακόλουθα νέα στοιχεία:

ΝΕΑ (ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΗ) ΠΡΟΠΟΝΗΣΗNike_NRC+app_A

Τρία διαφορετικά προγράμματα προπόνησης, σχεδιασμένα από ειδικούς προπονητές, βοηθούν τους αθλητές να ξεκινήσουν (Get Started), να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση (Get More Fit) και να προετοιμαστούν για αγώνες (Get Race Ready). Δεν μπορείτε να συμμετάσχετε στον Αγώνα Ταχύτητας της Τρίτης; Χρειάζεται να μεταφέρετε τον Αγώνα Αντοχής για την Πέμπτη; Κανένα πρόβλημα. Το αναβαθμισμένο Nike+ Run Club app προσαρμόζει τα προγράμματα προπόνησης των αθλητών άμεσα. Επίσης, οι ηχητικές συμβουλές προπόνησης που παρέχονται μέσω ακουστικών από ειδικούς, όπως ο θρύλος των αγώνων ταχύτητας Michael Johnson, βοηθούν τον δρομέα να αυξήσει τον ρυθμό του.

#MOTIVATION          

Ανεξάρτητα αν τρέχουν σε στάδιο, στο δρόμο ή κάπου αλλού, κάνοντας hashtag σε μια διαδρομή, τα μέλη του Nike+ από όλον τον κόσμο συνδέονται αμέσως σε έναν παγκόσμιο πίνακα κατάταξης και οι φωτογραφίες που μοιράζονται συλλέγονται κάτω από αυτό το hashtag. Αυτοκόλλητα που παρουσιάζουν χάρτες διαδρομής, στατιστικά και βελτιωμένες επιδόσεις των δρομέων τους επιτρέπουν να εξατομικεύσουν τη φωτογραφία τους—μπορούν επίσης να της προσθέσουν αποκλειστικά αυτοκόλλητα τύπου emoji για να δημιουργήσουν τη δική τους, πραγματικά μοναδική, ιστορία τρεξίματος.

ΣΤΕΝΟΤΕΡΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΕΩΝ

Βίωσε μία από τις 250 εβδομαδιαίες ζωντανές εμπειρίες του Nike+ Run Club, που καθοδηγούνται από τους επικεφαλής προπονητές του Nike+ Run Club και τους Pacers της Nike. Οι προπονήσεις «Έτοιμοι, πάμε!» (Ready, Set, Go) θέτουν τα θεμέλια για τους αρχάριους, ενώ οι εβδομαδιαίοι Αγώνες Ταχύτητας, που πραγματοποιούνται σε αθλητικές εγκαταστάσεις, βοηθούν τους δρομείς να εκδηλώσουν την ταχύτητα που κρύβουν μέσα τους. Επίσης, με το νέο Nike+ Run Club App, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν, να κάνουν κράτηση και να δηλώσουν συμμετοχή απευθείας σε προπονήσεις.

#TUNES

Playlists που περιλαμβάνουν κομμάτια επιλεγμένα από αθλητές της Nike και έχουν σχεδιαστεί ειδικά για την αύξηση της ταχύτητας των δρομέων, για να δώσουν ενέργεια σε κάθε διαδρομή τους.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Με το ενσωματωμένο μετρητή επιτάχυνσης AppleWatch, ο δρομέας έχει πρόσβαση σε όλα τα στατιστικά και εμπειρικά στοιχεία για τη διαδρομή. Τώρα μπορείτε να αφήσετε το iPhone σας στο σπίτι.

Κατεβάστε εδώ το app για να γίνετε μέλος της κοινότητας Nike+ Run Club.  Ακολουθούν μερικά ήδη διαθέσιμα στοιχεία…

  • Δρομείς σε περισσότερες από 250 χώρες χρησιμοποιούν το Nike+ Run Club.
  • Περισσότερες από 450 εκ. ώρες τρεξίματος έχουν καταγραφεί σε όλο τον κόσμο μέσω του app.
  • 4 δις χλμ. διαδρομής έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα σε όλον τον κόσμο μέσω του app.
  • Η μέση απόσταση διαδρομής είναι 5,6 χλμ.
  • Η Τρίτη είναι η δημοφιλέστερη μέρα για τρέξιμο σε όλο τον κόσμο.
  • Οι διαδρομές το Σαββατοκύριακο είναι κατά 26% μεγαλύτερες από τις καθημερινές.