Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης στους κρίκους, Λευτέρης Πετρούνιας και η Reebok, ενώνουν τις δυνάμεις τους και για τα επόμενα δύο χρόνια θα δουλέψουν μαζί κάτω από τις κοινές αξίες του Be More Human, που πλαισιώνονται στο να δοκιμάζεις τα όρια σου και να διευρύνεις τις δυνατότητες σου, με στόχο να γίνεσαι καλύτερος σωματικά, πνευματικά και κοινωνικά. Να γίνεσαι περισσότερο άνθρωπος.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας συστήνεται στο κοινό της Reebok, μέσω ενός δυναμικού video, που τον παρουσιάζει να κάνει την καθημερινή του προπόνηση, φορώντας το απόλυτο training παπούτσι Nano 7. Ο μεγάλος αθλητής, μέσα από τις απαιτητικές ασκήσεις, αναδεικνύει τα σημαντικά τεχνικά χαρακτηριστικά του καινούριο training παπουτσιού, τα οποία, όπως αποδεικνύεται, δημιουργούν τις τέλειες συνθήκες για τις σκληρές του προπονήσεις.

Κύρια χαρακτηριστικά του brand, όπως η επιμονή, το μαχητικό πνεύμα και η συνεχής πρόκληση των ανθρώπινων δυνατοτήτων, καθρεφτίζονται στο πρόσωπο του Λευτέρη Πετρούνια. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης της γυμναστικής αποδεικνύει με την πορεία του ότι όταν αγαπάς αυτό που κάνεις, δουλεύεις σκληρά και παλεύεις ενάντια στις δυσκολίες, τότε μπορείς να φτάσεις στο όνειρο σου και να το κατακτήσεις.

Η Reebok είναι περήφανη που μπορεί στο εξής να προσφέρει στον Λευτέρη τον εξοπλισμό αλλά και την υποστήριξη που χρειάζεται για να συνεχίσει να βρίσκεται στο υψηλότερο επίπεδο αλλά και να εμπνέει άλλους να γίνονται καλύτεροι άνθρωποι. Τόσο αθλητικά όσο και κοινωνικά.

Παρακολουθήστε τον Λευτέρης Πετρούνια να απογειώνει την προπόνησή του με το απόλυτο training παπούτσι, Nano 7 και μείνετε συντονισμένοι στα social media της Reebok για να βλέπετε πρώτοι όλα όσα θα ακολουθήσουν με τον χρυσό Ολυμπιονίκη!

#BeMoreHuman