Οι adidas Runners Athens, με ανεβασμένο summer mood, συνεχίζουν να δουλεύουν συστηματικά και να γίνονται κάθε φορά καλύτεροι. Η παρέα μεγαλώνει και ζωντανεύει ακόμη περισσότερο, μέσα από διαδρομές και εκπλήξεις που αναδεικνύουν την “καθαρόαιμη” urban ταυτότητά της.

Στο URBAN RUN, σταθερά κάθε Τετάρτη, οι runners διασχίζουν την καρδιά της Αθήνας σε δρόμους γεμάτους ζωή και καλοκαιρινή διάθεση. Παράλληλα, το NEWBIES RUN, σταθερά κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, είναι εδώ για όσους αναζητούν μια αφορμή για το ξεκίνημά τους στο τρέξιμο ή για εκείνους που αναζητούν απλώς μια προπόνηση σε χαλαρότερους ρυθμούς. Οι coaches. Εξάλλου. είναι πάντα εκεί για να στηρίξουν κάθε νέο μέλος που προσπαθεί να “περάσει” από το γρήγορο περπάτημα στο χαλαρό τρέξιμο, να συζητήσουν τις ανησυχίες του και, κυρίως, να το εντάξουν στο fun mood της ομάδας.

Στο XPOSE RUN της Παρασκευής 23/06, οι runners θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τον social χαρακτήρα τους. Θα απολαύσουν το τρέξιμο στις ομορφότερες διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας, απαθανατίζοντας τα σημεία-ορόσημα με το δικό τους τρόπο. Την ίδια μέρα, στο CROSS & STRENGTH FOR RUNNERS με τον Strength Coach Λευτέρη Καλλιτσουνάκη, θα βελτιώσουν την ενδυνάμωσή τους, μέσα από μια σειρά αερόβιων και αναερόβιων ασκήσεων, ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Η εβδομάδα κλείνει το Σάββατο 24/06, με το RUN STRONGER να αποτελεί την τέλεια επιλογή των early-bird δρομέων.

Κάθε συνάντηση των adidas Runners Athens είναι κι ένα διαφορετικό story. Γι’ αυτό μην κολλάς πουθενά! Πάρε την παρέα σου και ανακάλυψε τι παίζει κάθε φορά στο μεγαλύτερο running community της πόλης. Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσεις την online εγγραφή σου, μην ανησυχείς. Μπορείς να έρθεις απευθείας στο adidas Runbase κι εκεί θα λυθεί οποιαδήποτε απορία σου.

Σταθερό σημείο συνάντησης των adidas Runners Athens είναι το adidas Runbase, ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners. Δες εδώ την τοποθεσία στον χάρτη!

Κάνε την εγγραφή σου στο www.adidas.gr/adidasrunners και δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις επόμενες προπονήσεις!

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

Κατέβασε το Runtastic (App Store, Play Store) και κάνε track τα runs σου παρέα με τους adidas Runners Athens.

#WhyIRunAthens

#adidasRunnersAthens