Η μαγεία των adidas Runners Athens είναι ότι συνεχώς εξελίσσονται και βάζουν νέες ‘πινελιές’ στο πρόγραμμά τους. Με 3 νέα είδη προπονήσεων να προστίθενται στο εβδομαδιαίο schedule, το community των adidas Runners Athens καλύπτει τις ανάγκες κάθε runner: εκείνου που του αρέσει το τρέξιμο μέσα στην πόλη, του νέου που θέλει να κάνει κάτι διαφορετικό με την παρέα του αλλά και εκείνου που θέλει να ξεκινήσει το τρέξιμο και δεν έχει ιδέα τι πρέπει να κάνει!

Οι adidas Runners Athens έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο running, όχι μόνο προπονητικά, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο ‘βλέπουν’ την πόλη τους μέσα από το τρέξιμο. Η καρδιά της Αθήνας είναι ζωντανή, ακαταμάχητη και εμβληματική – όπως και οι adidas Runners Athens – και αυτό είναι που αναδεικνύεται ακόμα περισσότερο μέσα από το URBAN RUN σταθερά κάθε Τετάρτη. Οι runners ανυπομονούν για το πιο ανεβαστικό δρομικό tour στις αθηναϊκές γειτονιές και, υπό την καθοδήγηση των Running Coaches, αφήνουν όλο και περισσότερο το στίγμα τους στις διαδρομές που ακολουθούν.

Σταθερά κάθε Δευτέρα, το YOUTH RUN ξεσηκώνει τους φοιτητές και τους προ(σ)καλεί να μυηθούν στα μυστικά του urban running. Το συγκεκριμένο run απευθύνεται αποκλειστικά στους φοιτητές που θέλουν να ζήσουν τον παλμό του κέντρου μέσα από την πιο alternative running εμπειρία. Αυτή είναι η πιο #yolo φάση της εβδομάδας για τους νέους που έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια και θέλουν να ζήσουν την πόλη τους αλλιώς, μαζί με την πιο fun running παρέα.

Οι adidas Runners Athens θέλουν να μεταδίδουν την αγάπη τους για το τρέξιμο σε όσους περισσότερους γίνεται. Γι’ αυτό το σκοπό, δημιουργήθηκε το NEWBIES RUN, σταθερά κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, που αγκαλιάζει τους νέους φίλους του running. Η ολιστική προσέγγιση των adidas Runners Athens αποτυπώνεται και σε αυτό το πρόγραμμα που είναι αποκλειστικά σχεδιασμένο για τους newbies που φιλοδοξούν να περάσουν από το γρήγορο περπάτημα στο χαλαρό συνεχόμενο τρέξιμο, χωρίς πίεση και χωρίς άγχος. Η ομάδα των Running Coaches εξάλλου βρίσκεται δίπλα τους για να τους ενθαρρύνουν και να τους δείξουν, με τον πιο κατάλληλο τρόπο, πώς μπορούν να βελτιωθούν και να περνούν καλά τρέχοντας.

Το στέκι των adidas Runners Athens είναι το adidas Runbase, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners. Δες εδώ την τοποθεσία στον χάρτη!

Κάνε την εγγραφή σου στο www.adidas.gr/adidasrunners και δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις επόμενες προπονήσεις! Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσεις την online εγγραφή σου, μπορείς να έρθεις απευθείας στο adidas Runbase κι εκεί θα λυθεί οποιαδήποτε απορία σου!

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

#WhyIRunAthens

#adidasRunnersAthens