Η Επανάσταση_ ξεκινά με μια διαδρομή. Η πρωταθλήτρια στίβου Αναστασία Καρακατσάνη θα σε ξεναγήσει στην αγαπημένη της γειτονιά τρέχοντας

Πρώτα έτρεξες παρέα με το Nike+ Run Club και τη Μικρή Ολλανδέζα στα εναλλακτικά Πατήσια ενώ στη συνέχεια, παρέα με τον Yatzer, ανακάλυψες την funky πλευρά του Κολωνακίου. Η τρίτη και τελευταία επαναστατική διαδρομή του Nike+ Run Club ολοκληρώνεται την Τετάρτη 7 Ιουνίου στη Ν. Σμύρνη, όπου η πρωταθλήτρια στίβου, Αναστασία Καρακατσάνη, θα σου δείξει τις ιστορικές και όμορφες γωνιές της περιοχής της.

Την ερχόμενη Τετάρτη δίνουμε ραντεβού με την Αναστασία Καρακατσάνη στις 18:30 στην Ερμού 1 στο Σύνταγμα, μπροστά από το κατάστημα της Nike, όπου και θα μεταφερθούμε με λεωφορείο στη Ν. Σμύρνη. Μετά την ολοκλήρωση της επαναστατικής διαδρομής, θα έχεις την ευκαιρία να γιορτάσεις με τους φίλους σου και την παρέα του Nike+ Run Club σε ένα μυστικό προορισμό.

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στο http://gonike.me/nsmirni και γνώρισε τη γειτονιά της Ν. Σμύρνης, κάνοντας το τρέξιμο διασκέδαση με την παρέα σου!

Η Νέα Σμύρνη_ ξεκινά με μια διαδρομή… Ανακάλυψε την στο:
http://gonike.me/neasmirni