Ξεκίνησαν οι έγγραφες στο νέο Premium Registration & Hospitality Program, αποκλειστικά σχεδιασμένο για δρομείς και συνοδούς τους από όλο τον κόσμο

Έφθασε η ώρα, στο πλαίσιο του θεσμού της διοργάνωσης τους Μαραθωνίου Αθήνας, για την προσφορά ενός προγράμματος προνομιακής εγγραφής στο γεγονός, το οποίο – σε συνδυασμό με ένα πλήρες πρόγραμμα φιλοξενίας – απευθύνεται κυρίως σε συμμετέχοντες δρομείς και συνοδευόμενα μέλη τους που ταξιδεύουν από όλη την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Η ανάγκη για το Premium Registration & Hospitality Program 2016

Κάθε χρόνο υπάρχει αυξανόμενο ενδιαφέρον συμμετοχής στον Μαραθώνιο Αθήνας από δρομείς που καταφθάνουν από κάθε γωνιά του πλανήτη. Με δεδομένη την εκδηλωμένη ανάγκη πολλών δρομέων να ζήσουν αυτοί και οι συνοδοί τους με μοναδικό τρόπο την εμπειρία της αυθεντικής διαδρομής, ενώ συγχρόνως θα γνωρίζουν την ιστορία, τον πολιτισμό και τις τουριστικές ομορφιές της Ελλάδας, η προσφορά μιας αντίστοιχης ολοκληρωμένης αγωνιστικής και τουριστικής εμπειρίας έγινε αναγκαιότητα για τον ΣΕΓΑΣ.

Ο ΣΕΓΑΣ λοιπόν αποδέχθηκε την πρόταση από την εταιρία BOND Events, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή ανάλογων τέτοιων προσωποποιημένων και ολοκληρωμένων εμπειριών, για το σχεδιασμό και την προσφορά ενός Προγράμματος Προνομιακής Εγγραφής και Φιλοξενίας (Premium Registration & Hospitality Program), έναντι ανταλλαγμάτων που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την εικόνα και οικονομική αυτοδυναμία του Μαραθωνίου Αθήνας.

Το Premium Registration & Hospitality Program είναι ένα πλήρες πρόγραμμα με μια σειρά από εξειδικευμένες υπηρεσίες προς τον δρομέα, αλλά και με μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία για όλο το διάστημα της διαμονής του ίδιου και των συνοδών του.  Εκτός των ιδιαίτερων υπηρεσιών που καλύπτουν τη συμμετοχή στη διοργάνωση του Μαραθωνίου Αθήνας, το πρόγραμμα συνδυάζει δραστηριότητες και ξεναγήσεις σχετικά με τον Ελληνικό πολιτισμό, την τέχνη, την γαστρονομία του τόπου μας και τα προϊόντα του, που συνδέουν το παρελθόν με το παρόν και αναδεικνύουν την παγκόσμια μοναδικότητα του Μαραθωνίου της Αθήνας.

Λάβετε θέση!

Το Premium Registration & Hospitality Program προσφέρεται από την BOND Events στους δρομείς όλων των αγώνων του Αυθεντικού Μαραθωνίου, δηλ. τους συμμετέχοντες στο Μαραθώνιο Δρόμο, καθώς και στους Αγώνες Δρόμου 10χλμ και 5χλμ.

Το Premium Registration & Hospitality Program προσφέρει στους επισκέπτες δρομείς την επιλογή μεταξύ τριών διαφορετικών πακέτων φιλοξενίας ανάλογα με την διάρκεια παραμονής τους στην Αθήνα, και συγκεκριμένα :

Athena, 9 – 14 Νοεμβρίου

Zeus, 10-14 Noεμβρίου και

Hermes, 11-14 Nοεμβρίου

Επιπλέον της επιλογής του επιπέδου φιλοξενίας, η BOND Events δίνει τη δυνατότητα σε όσους εγγραφούν να επιλέξουν επιπλέον μια ημέρα διαμονής και να πραγματοποιήσουν μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδρομή στην Πελοπόννησο, με ξεναγήσεις σε σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους, επίσκεψη σε οινοποιείο και γευσιγνωσία κρασιών σε συνδυασμό με ελληνικές αυθεντικές συνταγές υψηλής γαστρονομίας.

Για την περίπτωση εταιρικών συμμετοχών και μεγαλύτερων ομάδων, το πρόγραμμα δίνει την δυνατότητα τροποποίησης των παραπάνω πακέτων φιλοξενίας βάση των αναγκών τους.

Αναβαθμίστε την εγγραφή σας!

Το Premium Registration & Hospitality Program για το 2016 δίνει τη δυνατότητα συμμετοχής και στους ήδη εγγεγραμμένους δρομείς, μέσω της αναβάθμισης της εγγραφής τους και της μεταφοράς τους στο εν λόγω πρόγραμμα.  Για περισσότερες πληροφορίες αποστείλατε email στο bondevents@marathonhospitality.com.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται online  στοn ιστότοπο www.marathonhospitality.com, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και παροχές τους προγράμματος.