Σημαντικοί αθλητές στην Ελλάδα επιλέγουν το Z.N.E Travel hoodie για να βρίσκουν τη συγκέντρωσή τους στο δρόμο για την κορυφή!

– Το νέο Z.N.E. Travel hoodie της adidas Athletics σχεδιάστηκε για να μπλοκάρει τους αντιπερισπασμούς όταν οι αθλητές βρίσκονται στο δρόμο προς την τελική αναμέτρηση –

– Κορυφαίοι αθλητές της χώρας όπως οι Κώστας Φορτούνης, Brown Ideye, Alejandro Domínguez, Γιώργος Πρίντεζης, Εμμανουήλ Καραλής, Ronald Vargas και André Simões φορούν το Z.N.E Travel Hoodie για να μένουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους όταν ταξιδεύουν για τους αγώνες τους-

Η adidas Athletics παρουσίασε πρόσφατα την επόμενη προσθήκη της κατηγορίας, το Z.N.E. Travel hoodie, που σχεδιάστηκε για να προσφέρει την απόλυτη συγκέντρωση και να μπλοκάρει τους αντιπερισπασμούς όταν ο αθλητής βρίσκεται στο δρόμο προς την κρίσιμη στιγμή πριν την αναμέτρηση με τον εαυτό του και με τον αντίπαλο.

Το Z.N.E. Travel hoodie έρχεται με νέα χαρακτηριστικά  στο καινοτόμο design του όπως οι διάφορες κρυφές τσέπες σχεδιασμένες ειδικά για να φυλάσσουν και να παρέχουν εύκολη πρόσβαση στα απαραίτητα αντικείμενα για το ταξίδι. Έτσι, το νέο Z.N.E. Travel hoodie γίνεται απαραίτητο σε κάθε αθλητή που μετακινείται προς τους αγώνες στους οποίους παίρνει μέρος, βοηθώντας τον να συγκεντρώσει όλη του την προσοχή στην επόμενη δοκιμασία που πλησιάζει.

Κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι αθλητές που αγωνίζονται τόσο σε ελληνικές όσο και σε διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις επιλέγουν το Z.N.E. Travel hoodie προκειμένου να μπορούν να μένουν προσηλωμένοι στο στόχο τους στη διαδρομή προς τους αγώνες τους. Ο Κώστας Φορτούνης, ο Brown Ideye, ο Alejandro Domínguez, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Εμμανουήλ Καραλής, ο Ronald Vargas και ο André Simões φωτογραφήθηκαν με το Z.N.E. Travel hoodie στο πλαίσιο της καμπάνιας της adidas Athletics. Το concept της φωτογράφισης αναδεικνύει την κρισιμότητα της στιγμής όπου ο παίκτης βρίσκεται στο ταξίδι προς το μεγάλο αγώνα και έχει ανάγκη για απόλυτη συγκέντρωση, μπλοκάροντας οτιδήποτε τον αποσπά.

Το adidas Z.N.E. Travel hoodie θα βρίσκεται στα adidas Stores από τις 14.12.

#FindFocus

#ZNE