Τρέξτε κι εσείς στον πρώτο αγώνα της χρονιάς!

«Τρέχουμε» προς τη νέα χρονιά για καλό σκοπό! Λίγες εβδομάδες έμειναν για τον SNF RUN: FIRST RUN του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), τον πρώτο φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου του 2022 που διοργανώνεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος». Όσοι αγαπούν το τρέξιμο, ανεξαρτήτως ηλικίας και επιδόσεων, και θέλουν να εκκινήσουν τη νέα χρονιά με μια ξεχωριστή εμπειρία, θα έχουν την ευκαιρία να υποστηρίξουν το έργο μη κερδοσκοπικών οργανισμών που είναι αφιερωμένες σε ειδικές ομάδες παιδιών, κλείνοντας τη θέση τους στο SNF RUN: 2022FIRST RUN, έως τις 24 Δεκεμβρίου.

Η διαδρομή

Η διαδρομή καλύπτει μια απόσταση μόλις 3 χλμ. γύρω από το χριστουγεννιάτικα στολισμένο ΚΠΙΣΝ. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 00:04 της Πρωτοχρονιάς, αμέσως μετά την αλλαγή του χρόνου και το εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει ένα μεγάλο πάρτι στην Αγορά! Φυσικά, μαζί με τον αγώνα, φέτος στον Χριστουγεννιάτικο Κόσμο του ΚΠΙΣΝ επιστρέφουν το πατινάζ στον πάγο, οι φωτεινές εγκαταστάσεις, η μουσική, οι γιορτινές χορογραφίες των σιντριβανιών, και πολλές ακόμα εκδηλώσεις.

Η συμμετοχή σας – Ένα συμβολικό δώρο προς τα παιδιά

Με τη συμμετοχή σας στον SNF RUN: 2022 FIRST RUN μπορείτε να υποστηρίξετε το έργο των μη κερδοσκοπικών οργανώσεων Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Σερρών «Η Ηλιαχτίδα» και το Τζάμπολ Αγάπης, προσφέροντας ένα συμβολικό ποσό (ελάχιστο προτεινόμενο ποσό προσφοράς: €5). Το ποσό που θα συγκεντρωθεί από τη συμβολική προσφορά των συμμετεχόντων, θα τριπλασιαστεί από το ΙΣΝ, ως δωρεά στους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Δηλώστε συμμετοχή

Έως τις 24 Δεκεμβρίου, κλείστε τη θέση σας στον SNF RUN: 2022 FIRST RUN, εδώ ή στο SNF.org!

# # #

* Ο SNF RUN: 2022 FIRST RUN δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα. Ωστόσο θα υπάρξει επίσημη χρονομέτρηση, ώστε όλοι οι δρομείς να γνωρίζουν τις επιδόσεις τους στην κατάκτηση του πρώτου στόχου του έτους.

* Οι δρομείς που θα λάβουν μέρος θα μπορούν να συμμετάσχουν με πιστοποιητικό πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης 6-μήνου, σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (ΓΓΑ).

* Ο SNF RUN: 2022 FIRST RUN πραγματοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το ΙΣΝ, η οποία καλύπτει όλα τα έξοδα παραγωγής του αγώνα. Τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα έχει η ΑMKE «Αναγέννηση & Πρόοδος» και το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence της Α’ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο αγώνας πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ΚΠΙΣΝ.

* Η κατάθεση των χρημάτων θα γίνεται ηλεκτρονικά και μόνο (πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας) προς τον εκάστοτε οργανισμό που επιλέγει ο δρομέας, μέσω της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Αναγέννηση & Πρόοδος», η οποία έχει τη διοργανωτική επίβλεψη του αγώνα. Στη συνέχεια, η Αναγέννηση & Πρόοδος θα αποδώσει το συνολικό και πλήρες ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε έναν από τους δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Το ΙΣΝ είναι φιλανθρωπικός οργανισμός που πραγματοποιεί δωρεές προς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Tο ΙΣΝ δεν δέχεται δωρεές από ιδιώτες, εταιρείες ή άλλου είδους οργανισμούς.

Σχετικά με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ)

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς στον κόσμο και πραγματοποιεί δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, στους τομείς της τέχνης και του πολιτισμού, της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού, και της κοινωνικής πρόνοιας. Το ΙΣΝ ενισχύει οργανισμούς και προγράμματα, παγκοσμίως, που αναμένεται να επιφέρουν αισθητά, διαχρονικά και θετικά αποτελέσματα ευρέως στην κοινωνία και επιδεικνύουν αποτελεσματική διοίκηση και σωστή διαχείριση. Το Ίδρυμα στηρίζει επίσης προγράμματα που συμβάλλουν στη συνεργασία φορέων δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ως αποτελεσματικά μέσα υποστήριξης του κοινού καλού.

Από το 1996, το ΙΣΝ έχει διαθέσει συνολικά άνω των $3,2 δισεκατομμυρίων, μέσω 5.000 και πλέον δωρεών σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, σε περισσότερες από 135 χώρες.

Μάθετε περισσότερα στο SNF.org.