Εκπτώσεις έως 50% και έκτακτο δρομολόγιο την Πέμπτη (29/6) από την Blue Star Ferries

Ιακωβάκης και Ρεμπούλη στο “Patmos Revelation

Το Patmos Revelation συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς την προετοιμασία του εν όψει της διοργάνωσης αθλητικού τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στο ιερό νησί μεταξύ 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2017. Οι εγγραφές συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς πλήθος αθλητών από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή.

Ο Δήμος Πάτμου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Active Media έχουν ως στόχο να αναδείξουν το στοιχείο του αθλητικού τουρισμού και να προσελκύσουν όσο περισσότερους τουρίστες για να συμμετάσχουν στην διοργάνωση και παράλληλα να γνωρίσουν μέρος της ιστορίας του νησιού.

Photo credits: Patmos Aktis Suites & Spa

Το πρόγραμμα της αθλητικής διοργάνωσης του Patmos Revelation περιλαμβάνει την Παρασκευή (30/6), στις 09:00 το πρωί, KidsAthletics από τον Παγκόσμιο πρωταθλητή και Ολυμπιονίκη, Περικλή Ιακωβάκη, στο ανοιχτό γήπεδο ποδοσφαίρου Πάτμου. Η δράση παιδαγωγικού περιεχομένου αφορά στη γνωριμία των παιδιών με τα αθλήματα του στίβου, ενέργεια που έχει εκπονηθεί και κατοχυρωθεί από ειδική ομάδα επιστημόνων της IAAF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου) και εφαρμόζεται και υλοποιείται επίσημα στην Ελλάδα από τον ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας.

Το Σάββατο (1/7), στις 11:00 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, στον κόλπο του Γροίκου. Η απόσταση που θα χρειαστεί να διανύσουν οι κολυμβητές θα είναι αυτή του 1 μιλίου (1,6χλμ). Νωρίτερα πριν την έναρξη του αγώνα θα γίνει προθέρμανση με την ομάδα της γυμνάστριας pilates, Μάντης Περσάκη. Την ασφάλεια των αθλητών έχει αναλάβει η Ναυαγοσωστική Σχολή Κατερίνης, Lifeguard Patrol.

Την Κυριακή (2/7), διεξάγονται οι αγώνες τρεξίματος 15 χλμ. (εκκίνηση 08:15πμ), η διαδρομή της οποίας περνάει από δύο μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO (παραδοσιακός οικισμός Χώρας, Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου και Ιερό Σπήλαιο της Αποκαλύψεως) και 5 χλμ. (εκκίνηση 09:00πμ), που έχουν ως αφετηρία την Σκάλα καθώς και του 1 χλμ. (εκκίνηση 10:55πμ) που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία για τα παιδιά.

Παρούσα στους αγώνες τρεξίματος θα είναι και η Ράνια Ρεμπούλη. Η Ελληνίδα αθλήτρια αποτελεί μία από τις ανερχόμενες δρομείς, η οποία εκπροσώπησε την χωρά μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, ενώ το Δεκέμβριο του 2015 ήταν η 1η Ελληνίδα που τερμάτισε στον αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω link: http://www.patmos-revelation.gr/πρόγραμμα.html

Τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις δε θα είχαν επιτυχία εάν δεν υπήρχε η υποστήριξη σημαντικών χορηγών. Η «Βίκος» είναι μία από αυτές τις εταιρείες, η οποία θα δώσει τη δυνατότητα σε αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος, να ξεδιψάσουν με το φυσικό μεταλλικό νερό «Βίκος» που συμβάλλει στην καλή λειτουργία του οργανισμού.

Για την διευκόλυνση του κόσμου και την πιο άμεση μετάβαση του στο «ιερό» νησί των Δωδεκανήσων, η διοργάνωση έχει εξασφαλίσει ειδικά δρομολόγια μέσω της Blue Star Ferries, ώστε όσοι παραβρεθούν στο «Patmos Revelation» να έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν με την ασφάλεια και την άνεση της κορυφαίας ελληνικής εταιρείας της επιβατηγού ναυτιλίας. Με επιπλέον δρομολόγιο την Πέμπτη (29/6) στις 15:00, για την καλύτερη εξυπηρέτησή όλων, η Blue Star Ferries προσφέρει έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των συμμετεχόντων-αθλητών, καθώς και έκπτωση 30% στους συνοδούς τους και στα οχήματά τους σε όσους επισκεφτούν την διοργάνωση και το νησί από τις 26 Ιουνίου έως και τις 6 Ιουλίου.

Παράλληλα, η διοργάνωση θα λάβει την υποστήριξη της Sixt rent a car, η οποία θα καλύψει με το στόλο της, τις ανάγκες της διοργάνωσης σε ενοικιάσεις αυτοκινήτων, αλλά και όλων των επισκεπτών.

Photo credits: Patmos Aktis Suites & Spa

Η διοργάνωση έχει φροντίσει φυσικά και για τη διαμονή όσων συμμετάσχουν στο Patmos Revelation καθώς προσφέρονται ελκυστικά πακέτα με αρκετά προνόμια. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων σε θέματα δρομολογίων, ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και διαμονών η VitaNTravel, το επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο της διοργάνωσης, είναι επί ποδός ώστε να παρέχει την καλύτερη δυνατή λύση για αθλητές και συνοδούς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: http://vitantravel.gr/

Στον παρακάτω σύνδεσμό που ακολουθεί μπορείτε να δηλώσετε άμεσα τη συμμετοχή σας: http://activemedia.com.gr/product/patmos-revelation/

Στο ακόλουθο link μπορείτε να παρακολουθήσετε το teaser video του Patmos Revelation 2017

Επίσημοι Χορηγοί: Blue Star Ferries, Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος»

Επίσημοι Υποστηρικτές: Patmos Aktis Suites & Spa, Sixt rent a car, 1001 flights

Επίσημο Ταξιδιωτικό Γραφείο: VitaNTravel