Η Reebok παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια-ύμνο στην αυθεντικότητα, με τίτλο “Always Classic”. Σε αυτή συμμετέχουν ανατρεπτικές προσωπικότητες και δημιουργοί από την παγκόσμια καλλιτεχνική σκηνή, οι οποίοι τολμούν να αμφισβητήσουν το κατεστημένο και να δώσουν τον δικό τους ορισμό στην έννοια «κλασικός».Κεντρική θέση στην καμπάνια έχουν τέσσερα εμβληματικά Reebok Classic παπούτσια· τα Freestyle Hi, τα Classic Leather, τα Club C και τα Workout Plus. Μέσα από την αντισυμβατική ματιά creators και style icons όπως η Gigi Hadid, η Ariana Grande, το hip-hop δίδυμο Rae Sremmurd, το top model Sharina Gutierrez, η τραγουδίστρια Teyana Taylor, ο ράπερ Lil Yachty, οι graffiti artists Felipe Pantone & Sany και η K-pop καλλιτέχνιδα Somi, η Reebok μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε εκ νέου τι σημαίνει να είσαι “Always Classic”.Η Reebok αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι στέκεται δίπλα σε όσους τολμούν να εκφραστούν, να αγκαλιάσουν τη διαφορετικότητά τους και να αμφισβητήσουν το status quo, ξεπερνώντας τα στενά όρια της δημιουργικότητας.

Τα πρόσωπα που συμμετέχουν στη διεθνή καμπάνια της Reebok επιλέγουν παπούτσια που αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα του χαρακτήρα τους και του στιλ τους, δημιουργώντας μοναδικές ιστορίες που εξηγούν τι σημαίνει να είσαι πραγματικά «κλασικός».

Ο Todd Krinsky, General Manager της Reebok Classic, αναφέρει «Η καμπάνια αυτή εξυμνεί την ικανότητα της Reebok να φέρνει κοντά δημιουργικούς ανθρώπους. Συγκεντρώσαμε, κάτω από μια ιδέα, τις πιο τολμηρές προσωπικότητες από διαφορετικούς τομείς και δημιουργήσαμε μια μοναδική ομάδα που συνδυάζει απεριόριστα ταλέντα. Αυτοί οι άνθρωποι ενσαρκώνουν τις αξίες της Reebok και επαναπροσδιορίζουν τι σημαίνει να είσαι “Always Classic” με τους δικούς σου όρους».Tα Freestyle Hi, τα Classic Leather, τα Club C και τα Workout Plus είναι σίγουρα τα πιο #Classic παπούτσια της χρονιάς! Γεννήθηκαν τη δεκαετία του ’80 και κάθε ένα από αυτά έχει τις δικές του καταβολές, προσωπικότητα και ύφος. Ενώ η σημερινή εποχή προωθεί την εξάλειψη της διαφορετικότητας, η καμπάνια μας ενθαρρύνει να εξερευνήσουμε νέα δημιουργικά μονοπάτια. Η Reebok προσκαλεί όλους τους ανθρώπους να αποδεχτούν τη διαφορετικότητά τους και να ζήσουν μια ζωή που ανταποκρίνεται στις πραγματικές τους δυνατότητες ως ατρόμητοι, πρωτοπόροι και ασταμάτητοι ηγέτες του στιλ.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

 

Follow Reebok
facebook | instagram