Το Philips OneBlade booth ταξιδεύει σε διαφορετικές γειτονιές της Αθήνας από την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, για 2 εβδομάδες, και σε περιμένει με την παρέα σου να το ανακαλύψεις και να τολμήσεις την αλλαγή με την πιο πρωτοποριακή συσκευή, στην κατηγορία της ανδρικής περιποίησης!

Αν είσαι ο άντρας που αγαπά το ξύρισμα ή το τριμάρισμα  ή και το facial styling, η Philips σε προσκαλεί να ζήσεις από κοντά τη συναρπαστική «τριλογία» του «Τρίμαρε-Διαμόρφωσε-Ξύρισε», και να διαπιστώσεις, με τρεις απλές κινήσεις, γιατί το OneBlade είναι πολλά περισσότερα από μία ξυριστική μηχανή.

Με την επαναστατική τεχνολογία OneBlade, –  διαθέτει ταχύτατα κινούμενη λεπίδα που κάνει 200 κινήσεις ανά δευτερόλεπτο και κόβει ακόμα και τις πιο μακριές τρίχες –  είναι σχεδιασμένο να ακολουθεί τις καμπύλες του προσώπου, για άψογη ακρίβεια και λιγότερους ερεθισμούς, χάρη στο διπλό σύστημα προστασίας που διαθέτει. Χαρίζει με  απόλυτη ακρίβεια, το τέλειο τριμάρισμα και ξύρισμα, στο στυλ που επιθυμείς, από επιμελώς ατημέλητο, μέχρι ένα απαλό και καλοξυρισμένο look.

Και επειδή τα λόγια είναι περιττά… μία δοκιμή από κοντά θα σε πείσει. Μπορείς να επισκεφθείς με την παρέα σου το Philips OneBlade booth στις 14:00 – 20.00:

  • Την Πέμπτη 25 & Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, στην πλατεία Κανάρη, στον Πειραιά
  • Την Πέμπτη 1η & Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης
  • Την Πέμπτη 8 & Παρασκευή 9 Νοεμβρίου, στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη, στην Αγία Παρασκευή

Η διαδικασία απλή και διασκεδαστική… Μπαίνεις μέσα στο πιο “funk” booth και δοκιμάζεις το OneBlade, κάνοντας την αλλαγή που σε εμπνέει, ενώ μια κάμερα δείχνει σε τηλεόραση έξω από το booth, step by step τη διαδικασία, παρακινώντας όλους τους επίδοξους, περαστικούς, “OneBladers”. Μπορείς να φωτογραφηθείς πριν και μετά την OneBlade εμπειρία, να το ανεβάσεις στα social media και να μπεις σε κλήρωση, διεκδικώντας το απόλυτο ανδρικό προϊόν.

Περισσότερες πληροφορίες για το Philips OneBlade booth θα βρεις εδώ:

https://www.facebook.com/PhilipsMen.gr/photos/a.397594693644578/2220068711397158/?type=3&theater

Και για εσένα που σου αρέσουν τα challenges και θέλεις να αποδείξεις πόσο professional “OneBlader” είσαι, μπες τώρα στον facebook διαγωνισμό της Philips Men και διεκδίκησε ακόμη πιο πλούσια δώρα:

https://www.facebook.com/PhilipsMen.gr/videos/1952949141447629/