Με αυτονομία μπαταρίας που ξεπερνά τη μία εβδομάδα, και όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά όπως αποθήκευση και αναπαραγωγή μουσικής, Garmin Pay, εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου και άλλα, αποδεικνύεται το smartwatch που ανταποκρίνεται στις σε ένα δραστήριο και απαιτητικό τρόπο ζωής

Τα νέα smartwatch με GPS vívoactive 4 και 4S διαθέτουν τη μεγαλύτερη γκάμα λειτουργιών παρακολούθησης υγείας στην αγορά. Οι καινοτομίες τους περιλαμβάνουν εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου με pulse ox1, νέα λειτουργία παρακολούθησης αναπνοής, παρακολούθηση ενέργειας Body BatteryTM, ειδοποιήσεις αφύσικων παλμών, παρακολούθηση έμμηνου κύκλου, καταγραφή στες με υπενθυμίσεις χαλάρωσης, νέα λειτουργία παρακολούθησης ενυδάτωσης και άλλα. Με πάντα ενεργή οθόνη, δύο μεγέθη (40 χιλ και 45 χιλ) πολλαπλές επιλογές χρωμάτων και μεταλλικών φινιρισμάτων και αυτονομία που φτάνει τις 8 ημέρες smartwatch, η σειρά vívoactive 4 είναι σχεδιασμένη και εξοπλισμένη για μία ζωή με δράση.

Για όσους επιθυμούν να ανεβάσουν την γυμναστική τους ρουτίνα, το vívoactive 4 διαθέτει περισσότερα από 40 κινούμενα γραφικά ασκήσεων για ενδυνάμωση, αερόβια, γιόγκα και πιλάτες. Αυτές οι εύκολες στην ακολούθηση ασκήσεις δείχνουν την κατάλληλη στάση και τεχνική στον καρπό του χρήστη. Τα κινούμενα γραφικά ασκήσεων είναι η τελευταία προσθήκη στην ολοκληρωμένη συλλογή ασκήσεων του vívoactive 4 που περιλαμβάνει: προφορτωμένες ασκήσεις στο ρολόι, προκαθορισμένες ασκήσεις για λήψη από το Garmin ConnectTM, εξατομικευμένες ασκήσεις και προγράμματα προπόνησης Garmin Coach που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις και τις δυνατότητες του δρομέα και καθοδήγηση και κίνητρο.

Και επειδή όλα γίνονται καλύτερα με τη μουσική, η σειρά vívoactive 4 επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν τα αγαπημένα τους τραγούδια ή λίστες2, συμπεριλαμβανομένων και αυτών από τρίτους πάροχους μουσικής όπως Spotify, Amazon Music, και Deezer, απευθείας στον καρπό τους. Οι λειτουργίες ασφάλειας και εντοπισμού του vívoactive 4 αυξάνουν την ηρεμία και περιλαμβάνουν τον εντοπισμό περιστατικού (κατά τη διάρκεια επιλεγμένων δραστηριοτήτων3) και την βοήθεια3, όπου και οι δύο λειτουργείες αποστέλλουν την τοποθεσία σας στις επαφές εκτάκτου ανάγκης.

Η καινοτόμα λειτουργία παρακολούθησης ενέργειας Body Battery επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν το επίπεδο της ενέργειάς του οποιαδήποτε στιγμή ώστε να προγραμματίζουν προπονήσεις, ανάπαυση και ύπνο. Χρησιμοποιώντας ένα συνδυασμό δεδομένων όπως στρες, μεταβλητότητα καρδιακών παλμών και δραστηριότητα υποδεικνύει με μία υψηλότερη βαθμολογία ότι είναι η βέλτιστη ώρα για δραστηριότητα ενώ μία χαμηλότερη ότι είναι η σειρά της ξεκούρασης.

Όταν είναι ώρα για ξεκούραση, η εξελιγμένη παρακολούθηση ύπνου, εκτιμάει τα στάδια του ύπνου όπως ελαφρύ, βαθύ και REM. Με τη νέα λειτουργία παρακολούθησης αναπνοών, καταγράφονται οι αναπνοές το λεπτό και το Pulse Ox μετράει τα επίπεδα συγκέντρωσης οξυγόνου στο αίμα. Όλα αυτά τα δεδομένα μαζί μπορούν να αξιολογήσουν την ποιότητα του ύπνου. Μετά το πρωινό ξύπνημα, οι χρήστες μπορούν να μελετήσουν τα δεδομένα τους στο Garmin Connect για να δουν αν η ποιότητα του ύπνου τους είναι τέτοια που τους επιτρέπει να νιώθουν ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια.  

Με GPS, τεχνολογία καρδιακών παλμών από τον καρπό ElevateTM5, και πάνω από 20 προεγκατεστημένες εφαρμογές για αθλήματα σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο όπως πιλάτες, γιόγκα, τρέξιμο, κολύμβηση σε πισίνα και ακόμα παραπάνω, η σειρά vívoactive 4 είναι εξοπλισμένη με λειτουργίες που συμβαδίζουν με ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Και αν κάποιος θέλει να πάρει μία ανάσα ή να αυξήσει τη συγκέντρωσή του, το vívoactive 4 προσφέρει νέες δομημένες ασκήσεις αναπνοών που ενισχύουν τη συγκέντρωση και τη χαλάρωση.

Μείνετε σε σύνδεση με έξυπνες ειδοποιήσεις3 για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, ενημερώσεις social media, ενημερώσεις ημερολογίου και άλλα. Ακόμα το vívoactive 4 υποστηρίζει Garmin Pay™, μία μέθοδο ανέπαφων πληρωμών4, που επιτρέπει στους χρήστες να αφήνουν τα μετρητά και τις κάρτες τους στο σπίτι. Το Garmin Pay υποστηρίζεται από μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο. Οι χρήστες απλά πραγματοποιούν αγορές απευθείας από το ρολόι τους χωρίς κάρτα, τηλέφωνο ή πορτοφόλι.

Η εξατομίκευση είναι εύκολη και διασκεδαστική με χιλιάδες δωρεάν εμφανίσεις ώρας, εφαρμογές και widgets από το κατάστημα εφαρμογών Garmin Connect IQ. Οι χρήστες μπορούν ακόμα να ανεφάζουν τις δικές τους φωτογραφίες και να τις μετατρέπουν σε εμφανίσεις ώρας.

Το vívoactive 4 (45χιλ) έχει αυτονομία μπαταρίας μέχρι 8 ώρες σε λειτουργία smartwatch και μέχρι 6 ώρες με GPS και μουσική. Το vívoactive 4S (40χιλ) έχει αυτονομία μπαταρίας μέχρι 7 ημέρες σε λειτουργία smartwatch και μέχρι 5 ώρες σε GPS με μουσική. Και τα δύο μεγέθη αναμένονται το Σεπτέμβριο του 2019 με προτεινόμενη τιμή λιανικής από €279.99 μέχρι €329.99 ανάλογα με το μοντέλο.

Η σειρά είναι η τελευταία καινοτομία από το συνεχώς επεκτεινόμενο τομέα Fitness της Garmin ο οποίος αναπτύσσει τεχνολογίες που προάγουν και προωθούν έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής. Είτε οι χρήστες είναι δρομείς, ποδηλάτες, κολυμβητές, τριαθλητές είτε απλά αναζητούν ένα τρόπο για να παραμένουν δραστήριοι όλη μέρα, υπάρχει ένα προϊόν Garmin που μπορεί να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης που έχουν ορίσει

Για δεκαετίες, η Garmin πρωτοπορεί με νέες τεχνολογίες πλοήγησης GPS και εφαρμογές που σχεδιάζονται για ανθρώπους που ακολουθούν ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Η Garmin εξυπηρετεί πέντε βασικές αγορές: automotive, aviation, fitness, marine, και outdoor recreation

1 Δεν είναι ιατρική συσκευή και δεν προορίζεται για χρήση στη διάγνωση ή παρακολούθηση οποιασδήποτε ιατρικής κατάστασης. Δείτε Garmin.com/ataccuracy

2 Ενδέχεται να απαιτείται premium συνδρομή σε τρίτο πάροχο μουσικής.

3 Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone, δείτε Garmin.com/ble

4 Δείτε πληροφορίες χώρας, τράπεζας και δικτύου στη διεύθυνση Garmin.com/GarminPay/banks.

5 Δείτε Garmin.com/ataccuracy