Τρέχουμε για να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Ώρα προσέλευσης 08:45

Ώρα εκκίνησης 09:30

run2015.thetoc.gr

Ο γιορτινός αγώνας δρόμου αλληλεγγύης TheTOC Merrython διοργανώνεται για 2η χρονιά και σας δίνει την ευκαιρία να νιώσετε υγεία και ευεξία, ενώ παράλληλα αλλάζετε τη ζωή των ανθρώπων, που σας έχουν ανάγκη.

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 (ώρα προσέλευσης 08:45 – ώρα εκκίνησης 09:30), το TheTOC Merrython μετακομίζει στο κέντρο της Αθήνας και σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων διοργανώνει αγώνα δρόμου, σε 2 διαδρομές, 5 και 10 χιλιομέτρων, αλλά ο σκοπός του παραμένει ίδιος: η ενίσχυση οργανισμών, που προσφέρουν καθημερινά πολύτιμο έργο σε συνανθρώπους μας.

TheTOC Merrython 2015 (1)

Σκοπός

Η ευαισθητοποίηση και η έμπρακτη στήριξη της πρωτοβουλίας αυτής, με τη συμμετοχή όλων μας. Το TheTOC Merrython ενισχύει τις δράσεις στήριξης προσφύγων που πραγματοποιούνται από το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων. Ένα από τα μεγαλύτερα παράδοξα του αθλητισμού: το τρέξιμο για τους άλλους είναι ένα από τα πιο ιδιοτελή πράγματα που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος.

Διαδρομή

Η εκκίνηση θα γίνει στην συμβολή των οδών Ακάμαντος, Αποστόλου Παύλου και Ηρακλειδών. Οι δρομείς θα ακολουθήσουν μία διαδρομή 5 χλμ. γύρω από την ιστορική Αθήνα, με κέντρο την Ακρόπολη με τερματισμό στο ίδιο σημείο με την εκκίνηση.

Οι πιο τολμηροί που θα επιχειρήσουν τη διαδρομή των 10 χλμ. θα έχουν την τύχη να απολαύσουν την ίδια διαδρομή δύο φορές, αφού οι δρομείς θα κάνουν δύο στροφές.

 Δηλώστε Συμμετοχή

Είναι απλό. Κατοχυρώστε τη συμμετοχή σας πατώντας εδώ (run2015.thetoc.gr) και συμπληρώσετε τα στοιχεία σας ακολουθώντας τις οδηγίες. Η ελάχιστη καταβολή για τη συμμετοχή στον αγώνα είναι μόλις 5 ευρώ (όποιος επιθυμεί μπορεί να συμβάλλει με μεγαλύτερο ποσό για να βοηθήσει στην αγορά τροφίμων για το ΚΥΑΔΑ).

Ο αγώνας διοργανώνεται από το TheTOC

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων 

Τον συντονισμό έχει αναλάβει η εταιρεία All About Running

 Πληροφορίες: run2015.thetoc.gr | 211 10 58 800 (ώρες εξυπηρέτησης 09:00 – 17:00)

TheTOC Merrython 2015 - Logo [COLOUR]