Ανακάλυψε το!

H adidas ανακαίνισε τον χώρο της στον 3ο όροφο του πολυκαταστήματος attica στο City Link, θέλοντας να ανανεώσει το look & feel του χώρου, σύμφωνα με τις τελευταίες καμπάνιες και τα λανσαρίσματα του brand, ώστε να προσφέρει στους fans της την πιο up-to-date shopping εμπειρία.

Στο νέο adidas corner του attica στο City Link βρίσκεται μια ολοκληρωμένη γκάμα footwear, ρούχων και αξεσουάρ τόσο στις κατηγορίες Running, Training αλλά και σε άλλες αθλητικές δραστηριότητες. Οι συλλογές της κατηγορίας Athletics δεν περνούν απαρατήρητες, προσφέροντας προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για πριν και μετά την άθληση που βοηθούν κάθε αθλούμενο να απομονώνεται και να βρίσκει τη συγκέντρωση του – όσο και μοναδικές fashion και street style προτάσεις από τα adidas Originals.

Μια γωνιά φτιαγμένη μόνο για γυναίκες, το dedicated adidas women area, περιμένει τις φίλες του brand με προτάσεις από τις αγαπημένες συλλογές Stella Sport και Stella McCartney μαζί με μια μεγάλη γκάμα προϊόντων running και training για τα action girls που θέλουν να συνδυάζουν στυλ, άνεση και αθλητικές επιδόσεις.

Από το ανανεωμένο adidas corner δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κορυφαίες συλλογές των adidas Originals για ξεχωριστές lifestyle και street wear εμφανίσεις. Το adidas Originals fashion corner είναι πιο original από πότε και διαθέτει σειρές όπως οι Farm, XBYO, EQT, TUBULAR & NMD που έχουν κατακτήσει ήδη τους δρόμους της πόλης και συνεχίζουν να επιστρέφουν με νέες, ακόμα πιο ιδιαίτερες προτάσεις.

Επισκέψου το adidas corner στο attica στο City Link (Πανεπιστημίου 9) στην καρδιά της Αθήνας, μπες στον κόσμο της adidas και ανακάλυψε τις τελευταίες προτάσεις του brand.