«Τρέξαμε Μαζί και στη Θεσσαλονίκη» για μία ακόμη χρονιά!

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σταθερός υποστηρικτής του δρομικού κινήματος της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην πόλη και στο πλευρό των αθλητών που συμμετείχαν στον Stoiximan.gr 12ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος». Με ενθουσιασμό και αγωνιστική διάθεση, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ στηρίζει τη συμμετοχή, την προσπάθεια και την επιμονή του κάθε δρομέα, προσφέροντάς ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε κάθε διαδρομή!

Ο Stoiximan.gr 12ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 2 Απριλίου, προσέλκυσε 20.729 δρομείς όλων των ηλικιών από όλη τη χώρα αλλά και το εξωτερικό. Η AVRA Running Team ήταν παρούσα και σε αυτόν τον αγώνα, με περισσότερους από 60 δρομείς, εργαζομένους και φίλους της Coca-Cola Τρία Έψιλον, για να στηρίξει την διοργάνωση και την προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων!

Η δροσιά του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, στην παραλία της Θεσσαλονίκης και το δυναμικό σύνθημα «Τρέχουμε Μαζί», ενέπνευσαν και ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους, παροτρύνοντάς τους  να  ξεπεράσουν τα όριά τους και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μετά τον τερματισμό το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ περίμενε όλους τους δρομείς στο περίπτερό του στο πάρκο των χορηγών για να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες μετά τη δρομική τους εμπειρία.

Tο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει και «αγκαλιάζει» τις σημαντικότερες αθλητικές δράσεις στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε όλη τη χώρα, δράσεις που στηρίζουν τον αθλητισμό ενώ παράλληλα αναδεικνύουν την ομορφιά της Ελλάδας, φέρνουν τους ανθρώπους κοντά και ενισχύουν τις τοπικές κοινωνίες. Με το σύνθημα «Τρέχουμε μαζί» το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μαζί με την AVRA Running Team είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι όλων των Ελλήνων δρομέων!