Το Nike+ Run Club άρχισε τις προπονήσεις  του για τη νέα σεζόν με την παρουσία της Κατερίνα Στεφανίδη

nrc_chalandri_a

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, το Nike+ Run Club μετά από το καλοκαιρινό διάλειμμα, επανήλθε με την πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν. Το ξεκίνημα έγινε δυναμικά με αφετηρία το νέο κατάστημα Nike στο Χαλάνδρι και την παρουσία της χρυσής Ολυμπιονίκη Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία πραγματοποίησε το warm up των συμμετεχόντων, λίγο πριν τη διαδρομή των 5χλμ.

Στο νέο Running Concept store της Nike, το οποίο βρίσκεται στην Λεωφ. Πεντέλης 4 στο Χαλάνδρι, οι καταναλώτες είχαν την δυνατότητα να ανακαλύψουν τα τελευταία προϊοντα των κατηγορίων RUN/TRAIN/LIVE αλλά και να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες του trial run & bra fitting.

nrc_chalandri_c

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την Κατερίνα Στεφανίδη να μοιράζεται την εμπειρία και τις εντυπώσεις της από τους Ολυμπιακούς του Ρίο με όλους τους συμμετέχοντες του Run Club.

nrc_chalandri_b

Οι εβδομαδιαίες προπονήσεις του NRC συνεχίζονται κάθε Δευτέρα με σημείο συνάντησης το Nike store στην Ερμού, δίνοντας το μήνυμα σε όλους να εντάξουν ακόμα πιο δυναμικά το τρέξιμο στη ζωή τους. Mε τη βοήθεια και καθοδήγηση των εξειδικευμένων προπονητών αλλά και των εφαρμογών Nike+ Running App και Nike+ Training App μπορούν να  γίνουν μέλος της μεγαλύτερης running κοινότητας και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Μείνετε συντονισμένοι στο https://www.facebook.com/NikeRunningGreece/ για να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το NRC.