5χλμ και 10χλμ το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link:

https://event.athletopia.com/athenscompanyrun?step=1

Παράλληλα με τους 10ους Εθνικούς Αγώνες Εργασιακού Αθλητισμού, ο Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης και Υγείας, διοργανώνει το δρομικό γεγονός Athens Company Run, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει 2 διαδρομές αποστάσεων 5χλμ και 10χλμ. Και οι δυο αγώνες θα διαδεχθούν σε κλειστή κυκλική διαδρομή 1,25χλμ στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ. Για τον αγώνα 5χλμ οι δρομείς θα κάνουν 4 στροφές, για τον αγώνα των 10χλμ οι δρομείς θα κάνουν 8 στροφές. Ο έλεγχος των στροφών και η χρονομέτρηση για γίνεται με σύστημα ηλεκτρονικής καταμέτρησης και χρονομέτρησης. Χώρος εκκίνησης-τερματισμού δίπλα στα γήπεδα τέννις στο Σ.Ε.Φ.

Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς των 5χλμ & 10χλμ θα πρέπει να παραλάβουν τουλάχιστον μία ώρα νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα τους από τη γραμματεία της διοργάνωσης το chip χρονομέτρησης με τον αριθμό συμμετοχής τους, όπως επίσης και το welcome pack με τα αναμνηστικά της διοργάνωσης. Στο τερματισμό θα δίνονται μετάλλια σε όλους τους δρομείς.

Πρόγραμμα

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 – Σ.Ε.Φ.

07:30 Άνοιγμα γραμματείας

09:00 Εκκίνηση Αγώνα 10χλμ

10.30 Εκκίνηση Αγώνα 5χλμ

11.30 Λήξη Αγώνων

Στους τρεις πρώτους κάθε αγώνα σε άνδρες και γυναίκες θα δοθούν αντίστοιχα κύπελλο και αντίστοιχα μετάλλια. Οι απονομές θα γίνουν σε ειδική εκδήλωση την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 15.30 στην αίθουσα 6 του ΣΕΦ.

Δηλώσεις συμμετοχής

Εγγραφές για το Athens Company Run γίνονται ηλεκτρονικάστο link:

https://event.athletopia.com/athenscompanyrun?step=1

Το κόστος εγγραφής με ειδική τιμή για τους αναγνώστες του μας είναι 10 ευρώ+0,5 ευρώ τραπεζικά έξοδα (αρχική τιμή 15 ευρώ).