19 χρόνια δυναμικής παρουσίας και υποστήριξης του

Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σταθερός υποστηρικτής των σημαντικότερων δρομικών διοργανώσεων της χώρας, θα είναι για μία ακόμη χρονιά, ενεργά και δυναμικά παρών στο πιο συμβολικό δρομικό γεγονός, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Εδώ και 19 χρόνια, ως επίσημος υποστηρικτής του Μαραθωνίου της Αθήνας, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ μοιράζεται τον ενθουσιασμό των δρομέων και υποστηρίζει τη σημαντική τους προσπάθεια, παρέχοντας σωστή ενυδάτωση και δυναμική εμψύχωση, απαραίτητη για κάθε αθλητή που θέλει να δώσει τον καλύτερο εαυτό του. Πρόσφατα μάλιστα έλαβε παγκόσμια διάκριση στα Global Bottled Water Awards για την ενεργοποίησή του στον Μαραθώνιου του 2015.

image006

Η φετινή χρονιά αποτελεί ορόσημο για τη συμμετοχή του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ στο Μαραθώνιο της Αθήνας καθώς, για να τιμήσει την πολύχρονη και πολύτιμη συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ, αλλάζει για πρώτη φορά τη συσκευασία των 500ml με εφαρμογή κοινού λογοτύπου, υπογραμμίζοντας την υπερήφανη υποστήριξή του. Με την κίνηση αυτή, όλοι οι δρομείς του Μαραθωνίου της Αθήνας θα έχουν τη δική τους επετειακή και συλλεκτική συσκευασία και τον κατάλληλο σύμμαχο στην ξεχωριστή τους προσπάθεια με στόχο τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο στάδιο. Η επετειακή συσκευασία βρίσκεται ήδη στην αγορά και θα κυκλοφορεί μέχρι το τέλος Νοεμβρίου για δρομείς, ένθερμους υποστηρικτές και όλους τους καταναλωτές.%ce%b5%cf%80%ce%b5%cf%84%ce%b5%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%ae-%cf%86%ce%b9%ce%ac%ce%bb%ce%b7-500ml

Επίσης φέτος, για πρώτη φορά, ανάμεσα στους χιλιάδες μικρούς και μεγάλους δρομείς που θα αγωνιστούν, θα βρίσκεται και η AVRA Running Team που αποτελείται από εργαζομένους της Coca-Cola Τρία Έψιλον και φίλους του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Με το μήνυμα «Τρέχουμε Μαζί», η AVRA Running Team, με τη συμμετοχή περισσότερων από 400 δρομέων, θα αγωνιστεί στα 5χλμ, 10χλμ και 42χλμ. Στα 3 meeting point του ΑΥΡΑ, σε στρατηγικά σημεία των διαδρομών, θα προσφέρονται μπουκάλια Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ και μέσω μιας ειδικής εφαρμογής σε iPad, θα υπολογίζεται το επίπεδο ενυδάτωσης των αθλητών.

Την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, «Τρέχουμε Μαζί»!

Καλή επιτυχία σε όλους!