Οι adidas Runners Athens, η μεγαλύτερη και πιο fun running κοινότητα της Αθήνας με την πιο ολοκληρωμένη προσέγγιση στο τρέξιμο, συνεχίζουν δυναμικά τις προπονήσεις τους τη νέα χρονιά.

Είτε είσαι νέος στο τρέξιμο είτε “μετράς” ήδη χιλιόμετρα στα πόδια σου, οι adidas Runners Athens σε προσκαλούν να τρέξετε παρέα την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, στο “Set your goal Run”. Αυτό το προπονητικό run θα έχει πολύ ξεχωριστό χαρακτήρα καθώς σηματοδοτεί την έναρξη της νέας δρομικής χρονιάς. Σ’ έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα έχεις την ευκαιρία να καταγράψεις τον προσωπικό σου στόχο για το 2017, να τον μοιραστείς με τους φίλους σου και να χαράξεις το δρομικό σου “ταξίδι” παρέα με τους adidas Runners Athens. Στο πλευρό σου θα βρίσκονται τόσο οι captains όσο και οι running coaches, για να σε εμπνεύσουν και να σε βοηθήσουν να βρεις το κίνητρο που χρειάζεσαι. Φυσικά, θα μπεις σε προπονητικό ρυθμό, με ένα συνεχόμενο easy run στην περιοχή Ζαππείου, σε χαλαρό ως μέτριο ρυθμό. Η εβδομάδα επιφυλάσσει ακόμη ένα run καθώς την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα σε περιμένει το “Tempo Run”, με συνεχόμενο τρέξιμο σε μέτριο ρυθμό.

Μην το σκέφτεσαι! Αυτές οι προπονήσεις είναι αφιερωμένες σε σένα που θέλεις να θέσεις τις βάσεις, να καθορίσεις τον στόχο σου και να ξεκινήσεις σωστά υπό την καθοδήγηση των experts. Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσεις την online εγγραφή σου για το run της Τετάρτης ή της Παρασκευής, μην ανησυχείς. Οι adidas Runners Athens σε περιμένουν απευθείας στο adidas Runbase για να λύσουν οποιαδήποτε απορία σου.

Μην ξεχνάς ότι το σταθερό σημείο συνάντησης των adidas Runners Athens είναι το adidas Runbase, ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners. Στο adidas Runbase, τα μέλη των adidas Runners Athens μπορούν να απολαύσουν μοναδικά προνόμια και υπηρεσίες, πάντα σε συνάρτηση με το τρέξιμο ενώ στο κτίριο λειτουργεί διαμορφωμένος χώρος δοκιμής των τελευταίων, καινοτόμων συλλογών της adidas, ειδικοί χώροι φύλαξης προσωπικών αντικειμένων καθώς και αποδυτήρια με όλες τις απαραίτητες παροχές για τα μέλη (lockers, ντουζιέρες κτλ.).

Το ειδικό “Set your goal” photobooth θα είναι διαθέσιμο από την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου έως και το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στο adidas Runbase για να θέσεις το στόχο σου κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Σε περιμένουμε!

Κάνε την εγγραφή σου στο www.adidas.gr/adidasrunners και δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις επόμενες προπονήσεις!

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

 

#WhyIRunAthens

#adidasRunnersAthens