Η Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, με την ευγενική χορηγία της εταιρίας M/MARITIME, διοργανώνει τον εικονικό αγώνα δρόμου Run For Tokyo για να γιορτάσει την έναρξη των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 και να στηρίξει τους αθλητές που για πρώτη φορά θα αγωνιστούν χωρίς θεατές και κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Πρώτη φορά στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, οι αθλητές από όλο τον κόσμο δεν θα αγωνιστούν σε κατάμεστα στάδια ούτε θα έχουν την οικογένειά τους και τους αγαπημένους τους ανθρώπους να τους δίνουν δύναμη από τις κερκίδες. 

Ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί τον εικονικό αγώνα δρόμου Run For Tokyo για να δείξουμε την συμπαράστασή μας σε όλους τους αθλητές και να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!  

Οι εγγραφές ανοίγουν Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021.

Δηλώστε συμμετοχή ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://live.sporthive.com/event/10782

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ των αποστάσεων των 5χλμ ή των 10χλμ, και να τρέξουν σε όποια διαδρομή τους εξυπηρετεί οποιαδήποτε μέρα και ώρα από τις 9 έως τις 23 Ιουλίου, ενώ έχουν την ευκαιρία να τρέξουν την απόσταση που θα δηλώσουν μια ή και περισσότερες φορές, βελτιώνοντας κάθε φορά το χρόνο τους και ανεβαίνοντας στην κατάταξη των αποτελεσμάτων του αγώνα.

Η εγγραφή στον Run For Tokyo είναι δωρεάν. Όσοι ολοκληρώσουν τη διαδρομή τους και ανεβάσουν το αποτέλεσμά τους στην εφαρμογή με επιτυχία, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αν θα λάβουν το αναμνηστικό το μετάλλιο του αγώνα.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ψηφιακό αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής των εκδηλώσεων της Ολυμπιακής Ημέρας, 23 Ιουνίου.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για την Ολυμπιακή Ημέρα η οποία εορτάζεται στις 23 Ιουνίου ημέρα ίδρυσής της το 1894 και ανάθεσης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα (2106709901, cultural@at.mofa.go.jp)

Δηλώστε Συμμετοχή