Οι adidas Runners Athens έχουν μπει ήδη σε προπονητικό mood τη νέα χρονιά. Έθεσαν τους προσωπικούς τους στόχους ο καθένας, «ζεστάθηκαν» με το easy run της προηγούμενης Τετάρτης και «έπιασαν» tempo στην προπόνηση της προηγούμενης Παρασκευής, αψηφώντας τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Αυτήν την εβδομάδα θα ανεβάσουν ρυθμό, καθώς στα 2 επόμενα προπονητικά runs θα «παίξουν» με την ταχύτητα. Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, το Speedster Run επιφυλάσσει μερικές υψηλές “πτήσεις” μικρής διάρκειας. Το διασκεδάζουμε, τρέχοντας γρήγορα, χωρίς να προκαλούμε τα όριά μας. Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα, το Pyramid running περιλαμβάνει ανεβοκατέβασμα ταχύτητας και εναλλαγές που θα ενθουσιάσουν.

Δεν έχει σημασία πόσο γρήγορος είσαι. Δεν έχει σημασία αν είσαι newbie ή πιο έμπειρος. Αυτό που μετράει είναι η αφοσίωση. Οι adidas Runners Athens παίρνουν την διασκέδαση στα σοβαρά και σε προκαλούν να το ζήσεις μαζί τους!

Το πρόγραμμα των adidas Runners Athens, πιστό στην ολιστική προσέγγιση απέναντι στο τρέξιμο, αυτήν την εβδομάδα περιλαμβάνει και το 1ο Nutrition Lecture της χρονιάς. Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, στις 5.30 το απόγευμα, η διάλεξη της Nutrition Coach, θα επικεντρωθεί στο σωστό διατροφικό προγραμματισμό του runner. Θα ειπωθούν μύθοι και αλήθειες για την διατροφή σε 10 θεμελιώδεις κανόνες, με τους τρόπους που μπορείς να υποστηρίξεις σωστά την προπόνησή σου ώστε να επανέλθεις γρήγορα, να επιδιώξεις καλύτερη σωματική σύσταση και να προετοιμαστείς για τους αγώνες της Άνοιξης.

Να είσαι σίγουρος! Οι adidas Runners Athens σε περιμένουν να γίνεις κι εσύ μέλος και να μοιραστείς μαζί τους το δρομικό σου ταξίδι. Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσεις την online εγγραφή σου για το run της Τετάρτης ή της Παρασκευής, μην ανησυχείς. Μπορείς να έρθεις απευθείας στο adidas Runbase κι εκεί θα λυθεί οποιαδήποτε απορία σου.

Μην ξεχνάς ότι το σταθερό σημείο συνάντησης των adidas Runners Athens είναι το adidas Runbase, ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners. Δες εδώ την τοποθεσία στον χάρτη!

Κάνε την εγγραφή σου στο www.adidas.gr/adidasrunners και δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις επόμενες προπονήσεις!

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

 

#WhyIRunAthens

#adidasRunnersAthens