Η HELL ENERGY, ένας από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους παίκτες στην αγορά των FMCG προϊόντων, καλωσορίζει το καλοκαίρι με δύο νέες, limited edition γεύσεις, το HELL Summer Cool φράουλα – ακτινίδιο & το HELL Summer Cool ανανά – lime, χαρίζοντας στους λάτρεις των ενεργειακών ποτών μια τροπική εμπειρία γεύσης!

Η HELL ENERGY εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της, φέρνοντας το καλοκαίρι στο ποτό μας με έναν νέο μοναδικό συνδυασμό γεύσεων. Η φράουλα – ακτινίδιο, και ο ανανάς – lime σας προσφέρουν την ενέργεια και την εγρήγορση που χρειάζεστε για τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού και μια μοναδική γεύση, κάνοντάς σας να μην μπορείτε να αποχωριστείτε τα δύο νέα Summer Cool ενεργειακά ποτά.

Η ανανεωμένη τους εμφάνιση, με τα άκρως καλοκαιρινά χρώματα – ροζ για τo φράουλα-ακτινίδιο και τιρκουάζ για το ανανά-lime είναι ένας ακόμα λόγος που θα σας κάνει να λατρέψετε ακόμα περισσότερο τα ενεργειακά ποτά της HELL!

Τα ενεργειακά ποτά, με την κλασική περιεκτικότητα σε καφεΐνη 32 mg / 100 ml, περιέχουν σχεδόν 90% νερό υψηλής ποιότητας, πραγματική κρυσταλλική ζάχαρη που προσφέρει ενέργεια, καφεΐνη που αναζωογονεί, 5 είδη βιταμινών Β και ανθρακικό ενώ δεν περιέχουν συντηρητικά.  Τα limited edition Summer Cool  έφτασαν μόλις στην Ελλάδα! Δοκιμάστε και τις δύο δροσιστικές γεύσεις για να μην είναι το καλοκαίρι σας ‘like hell’, αλλά μια τροπική απόλαυση με την HELL ENERGY!