Βίκος Cola, πηγή απόλαυσης και φρεσκάδας σε κάθε λεπτό μουσικής

H Βίκος Cola με έντονη και δυναμική παρουσία πρωταγωνιστεί στο The X-Factor ως χορηγός με τοποθέτηση προϊόντος. Με κυρίαρχη θέση στο τραπέζι της κριτικής επιτροπής, η Βίκος Cola με κεντρικό μήνυμα «Δίψα για Μουσική» δίνει την απόλυτη νότα δροσιάς σε κάθε στιγμή του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως.

Μέσα από τα refreshment corners, όλοι οι υποψήφιοι ξεδίψασαν με την πλούσια γεύση της Βίκος Cola και μοιράστηκαν τον ενθουσιασμό και τη θετική διάθεση τους για τη μουσική, την ενέργεια και την επιτυχία. Ο Γιώργος Θεοφάνους, η Πέγκυ Ζήνα, η Τάμτα και ο Θοδωρής Μαραντίνης, ταξίδεψαν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για τον κύκλο των auditions, πήραν δύσκολες αποφάσεις κατά τη διάρκεια των Four Chair Challenge με την αγωνία να κορυφώνεται για τη διαμόρφωση των τελικών ομάδων και των νέων καλλιτεχνών που τελικά ξεχώρισαν. Σε κάθε στιγμή κρίσιμων αποφάσεων και με τα συναισθήματα να εναλλάσσονται δυναμικά, η κριτική επιτροπή αναζήτησε την τόνωση και την απόλαυση στα ειδικά διαμορφωμένα κόκκινα ποτήρια Βίκος Cola.

Η Βίκος Cola πρωταγωνιστεί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, δροσίζοντας κάθε στιγμή όλους εκείνους που ακολουθούν τη μουσική διαδρομή προς την κορυφή, αποδεικνύοντας κάθε εβδομάδα τη δίψα τους για μουσική και τη δίψα τους για διάκριση!

Το μυστικό της καινοτομίας της Βίκος Cola κρύβεται στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια, που αποτελεί και το κυρίαρχο συστατικό της. Το αγαπημένο φυσικό μεταλλικό αναψυκτικό έχει ξεχωρίσει για τον μοναδικό τρόπο που απογειώνει τις αισθήσεις προσφέροντας ευχάριστη και ξεχωριστή γεύση. Ο χώρος της μουσικής, σημείο έμπνευσης και διασκέδασης για πολλούς καλωσορίζει τη Βίκος Cola που υπόσχεται να προσφέρει στιγμές απόλαυσης και γευστικής εμπειρίας για όσους διψούν για μουσική.

Απολαύστε τα μοναδικά βιντεάκια της Βίκος Cola εμπνευσμένα από το ΤΗΕ X-FACTOR και τη δίψα για μουσική:

https://www.facebook.com/VikosCola/videos/1701141990147353/

https://www.facebook.com/VikosCola/videos/1702699496658269/

https://www.facebook.com/VikosCola/videos/1698521867076032/

Κάντε like στη σελίδα της ΒΙΚΟΣ Cola και μείνετε συντονισμένοι με τη δροσιά και την απόλαυση!


Σχετικά με το THE XFACTOR

Tο The X-Factor, αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο, αφού έχει προβληθεί σε 168 χώρες και το έχουν παρακολουθήσει πάνω από μισό δισεκατομμύριο τηλεθεατές. Οι One Direction, Little Mix, Olly Murs και Leona Lewis είναι μερικοί μόνο από τους πολλούς διάσημους καλλιτέχνες που έχουν αναδειχθεί μέσα από το The X-Factor, έχοντας πουλήσει πάνω από 200.000.000 δίσκους.