Η Έκθεση που καθορίζει τις εξελίξεις στον κλάδο
του αθλητισμού & του fitness!

Πέμπτη 9 έως Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017,
Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Φαλήρου

H έκθεση ERGO Marathon Expo 2017, το μοναδικό concept που “παντρεύει” αρμονικά ένα κορυφαίας σημασίας και ενδιαφέροντος αθλητικό γεγονός με διεθνή ακτινοβολία και προέκταση, όπως είναι ο Αυθεντικός Μαραθώνιος με μια άρτια οργανωμένη έκθεση, η οποία το 2016 με τους 142 εκθέτες, προσέλκυσε περισσότερους από 70.000 επισκέπτες, εκ των οποίων 7.000 προερχόμενοι από 100 διαφορετικές χώρες, επιστρέφει από την Πέμπτη 9 μέχρι και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do του Φαλήρου.

Η ERGO Marathon Expo 2017, η έκθεση – θεσμός για τον ευρύτερο αθλητισμό, την διατροφή, την υγεία και την ευεξία, αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του Μαραθωνίου Αθήνας και σταθερό σημείο συνάντησης του πλέον δυναμικού καταναλωτικού κοινού τόσο του δρομικού αλλά και του μαζικού αθλητισμού και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο του αθλητισμού & fitness. Φέτος, συμπληρώνει 10 χρόνια διαρκούς παρουσίας στα εγχώρια εκθεσιακά αθλητικά δρώμενα, αποδεικνύοντας στην πράξη την μοναδική αξία και σημασία της διοργάνωσής της.

Στην ERGO Marathon Expo 2017 θα συμμετάσχουν οι leaders, τα κορυφαία brands καθώς και οι νέοι παίχτες της αγοράς, οι οποίοι θα παρουσιάσουν όλα τα σύγχρονα athletic trends, προϊόντα και ό,τι νεότερο και καινοτόμο έχει να παρουσιάσει η Διεθνής αθλητική αγορά. Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να δουν πρώτοι από κοντά κατηγορίες εκθεμάτων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η αθλητική ένδυση και υπόδηση, αθλητικά και δρομικά είδη και αξεσουάρ, αθλητικός εξοπλισμός – όργανα γυμναστικής, προπονητικές υπηρεσίες και σχολές, συμπληρώματα διατροφής και είδη αθλητικής διατροφής, ενεργειακά ποτά, υλικό από διεθνείς μαραθώνιους και αγώνες δρόμου, αθλητικοί σύλλογοι και σύλλογοι δρομέων, είδη αθλητικού τουρισμού, προϊόντα τεχνολογίας, κέντρα αποκατάστασης και φυσιοθεραπείας, προϊόντα fitness, wellness & spa.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στις παράλληλες εκδηλώσεις και τα εκπαιδευτικά-ενημερωτικά σεμινάρια που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της έκθεσης ERGO Marathon Expo 2017. Πολύ σημαντική είναι και η φιλανθρωπική διάστασή της με ενέργειες κοινωνικής ευθύνης και αντίστοιχες εκδηλώσεις, οι οποίες δίνουν μια ξεχωριστή “νότα” στο σημαντικό εκθεσιακό γεγονός.

Όπως κάθε χρόνο, οι εγγεγραμμένοι δρομείς του Μαραθωνίου Αθήνας και των παράλληλων αγώνων θα μπορούν να παραλάβουν από την έκθεση το πακέτο συμμετοχής τους, καθώς στο χώρο της έκθεσης θα λειτουργεί και το Κέντρο Εγγραφών και Παραλαβής Υλικού της διοργάνωσης.

Η ERGO Marathon Expo 2017 οργανώνεται από το ΣΕΓΑΣ, έχει συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Αττικής, ενώ η παραγωγή έχει ανατεθεί στην εταιρεία Be Best, η οποία εδώ και 15 χρόνια δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της διοργάνωσης εκθέσεων, συνεδρίων και εκδηλώσεων, έχοντας στο ενεργητικό της 12 εκθεσιακά brand, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται ορισμένες από τις μεγαλύτερες σε επισκεψιμότητα εκθέσεις στην χώρα μας.

9 – 11 Νοεμβρίου 2017 όλοι οι φίλοι του αθλητισμού δίνουν ραντεβού στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do Φαλήρου, για να γνωρίσουν πρώτοι όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες για τον αθλητισμό, το fitness, την υγεία και τη διατροφή!

Επισκεφτείτε το website