Εγγραφές και πληροφορίες στο www.runtogether.gr

Η Lanes υποστηρίζει το φετινό RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY που θα πραγματοποιηθεί για 4η φορά την Κυριακή 28 Μαΐου στον εμβληματικό χώρο του ΟΑΚΑ. Το ξεχωριστό fun run, που εντυπωσίασε πέρυσι πάνω από 1.200 δρομείς, υπόσχεται και φέτος μια μοναδική running εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες, έχοντας στο πλευρό του τη Lanes.

Η Lanes εδώ και 36 χρόνια κατανοεί τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και βρίσκεται σταθερά δίπλα στον καθένα, με πρωτοποριακά προϊόντα τα οποία μπορούν να… συμπληρώσουν αρμονικά την κάθε ημέρα, κάθε στιγμή! Γι’ αυτό θα βρίσκεται στο φετινό RUN TOGETHER, για να συμπληρώσει τον καλύτερό σας εαυτό, στηρίζοντας την προσπάθειά σας! Στόχος της να σας χαρίζει τόνωση και απόδοση, έτσι ώστε να αθλείστε ΠΟΛΥ, να τρέχετε ΠΟΛΥ και να ζείτε το… ΠΟΛΥ! Γιατί όταν τρέχουμε με αυτούς που μας… συμπληρώνουν, τερματίζουμε πάντα πρώτοι!

 Ανεξάρτητα από το δρομικό σας επίπεδο ή τη φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να απολαύσετε το τρέξιμο μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σ’ ένα run με φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς στηρίζει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή) Ελλάδος. Η εκκίνηση του 4ου RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY, θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (από Λ. Κύμης), την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 10 το πρωί, με 2 διαδρομές, των 3 και 6χλμ.

Με μόλις 10€ το κάθε ζευγάρι συνολικά στην απλή εγγραφή ή 20€ το ζευγάρι στην premium εγγραφή που περιλαμβάνει 2 τεχνικά μπλουζάκια running,
έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα όμορφο δρομικό πρωινό. Για εγγραφές, αλλά και περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr

#RUNTOGETHER

Stay tuned στα social media για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

Facebook/RunTogetherGR, Instagram/runtogethergr

YouTube/runtogethergreece και Google+/+RuntogetherGreece