Δέκα χρόνια για το Studio One με ηγέτη το Γιώργο Ξηρό από το 2007 μέχρι σήμερα. Με αφορμή τη δεκαετία που πέρασε, η σχολή Fitness και Aerobics παρουσιάζει το μεγαλύτερο συνέδριο Fitness που έχει γίνει ποτέ στην χώρα μας.

Tο GRAND FITNESS CELEBRATION, που διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία της BODYTALK, θα γίνει το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου στη HELEXPO (Λ. Κηφισίας 39, Μαρούσι) και είναι υπό την αιγίδα του Σ.Ι.Γ.Α. και του ΠΑ.ΣY.ΓΥ. Περιλαμβάνει πλούσια θεματολογία από Έλληνες και ξένους εισηγητές, τους κορυφαίους στο είδος τους.

Το αναλυτικό πρόγραμμά του μπορείς να το δεις στο studioone.gr

Η είσοδος και η συμμετοχή στις εκδηλώσεις/παρουσιάσεις του συνεδρίου είναι δωρεάν για το Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαρτίου και στις 3 αίθουσες του συνεδρίου, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και έμπρακτου «ευχαριστώ» για την αμέριστη αγάπη, στήριξη και συμπαράσταση που δέχεται η σχολή όλα αυτά τα χρόνια από τον κόσμο του Fitness.

Στην είσοδο του συνεδρίου, για φιλανθρωπικό σκοπό και προαιρετικά, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό θέλουν για να στηρίξουν τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ.

Η πορεία της σχολής

Δέκα χρόνια πέρασαν από τότε που μία “παρέα” ατόμων με μπροστάρη τους τον Γιώργο Ξηρό, δημιούργησαν τον Ελληνικό Εκπαιδευτικό Οργανισμό Fitness Studio One. Με σλόγκαν τους “Not just training, way of living”, αλλά και με οδηγούς το πάθος και την αγάπη τους για την άσκηση, έφτασαν το Studio One να αποτελέσει ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία Fitness στην Ευρώπη. Οι αναγνωρισμένοι καθηγητές της σχολής σε Ελλάδα και εξωτερικό συμμετέχουν και παρουσιάζουν τη δουλειά τους κάθε χρόνο σε μεγάλα συνέδρια Fitness σε όλο τον κόσμο. Το Studio One έχει σταθερά μια μεγάλη παραγωγή επαγγελματιών στο χώρο του Fitness, με πάνω από 20 διπλώματα σε Group Fitness, Personal Training, Yoga, Pilates κα, ενώ φημίζεται ιδιαίτερα για τις ειδικότητες του, Group Exercise Leader Instructor και Masterworks Choreography.

Τα διπλώματά της, Health and Fitness (personal training), Group Fitness, Pilates και Yoga είναι αναγνωρισμένα από τον Πανευρωπαϊκό φορέα European Health and Fitness Association (E.H.F.A.), ενώ τα διπλώματα Yoga και Pilates αναγνωρίζονται και από τους οργανισμούς ALAN HERDMAN PILATES και LONDON YOGA, YOGA ALLIANCE, αντίστοιχα.

Το 2015 η σχολή έγινε κέντρο δια βίου μαθήσεως level 2, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια διατηρεί τη δική της σειρά γυμναστηριακών προγραμμάτων τα οποία φέρουν το διακριτικό The Concept. Το Studio One κάθε 4 μήνες διοργανώνει Summits με τα οποία ανανεώνει την προπονητική των προγραμμάτων The Concept, έχοντας σαν στόχο την εξέλιξη των Instructor αλλά και των ασκούμενών τους.

Πέρα από τα Summits, ο Γιώργος Ξηρός και το Studio One έχουν διοργανώσει μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια πορείας τους αρκετά μεγάλα συνέδρια, Fitness Events, αλλά και πολλά άλλα δρώμενα στο χώρο του Fitness, στα οποία πήρανε μέρος τεράστια ονόματα από Ελλάδα και εξωτερικό.

Stay tuned και από τη σελίδα του Studio One στο Facebook και στο Instagram.