Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για το μεγαλύτερο δρομικό γεγονός της Άνοιξης, τον 6o Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, και οι adidas Runners Athens ετοιμάζονται να δώσουν δυναμικό παρόν. Έχοντας ‘χτίσει’ πάνω σε γερά θεμέλια, δουλεύοντας συστηματικά κάθε βδομάδα πάνω σε ένα ολιστικό πλάνο, είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Τόσο οι θεματικές δρομικές προπονήσεις όσο και η ποικιλία στα προγράμματα ενδυνάμωσης αλλά και οι διαλέξεις πάνω σε θέματα διατροφής και υγείας, υπό την καθοδήγηση των coaches, τους προσέφεραν αμέτρητες εμπειρίες και εφόδια για την επίτευξη των στόχων τους. Με αυτοπεποίθηση, δυναμισμό και θετική διάθεση, θα γιορτάσουν την συμμετοχή τους στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, την Κυριακή 19 Μαρτίου.

Αυτήν την εβδομάδα, στο SWITCH ON+OFF RUN της Τετάρτης 15.03, θα δοθεί έμφαση στην αξία της προθέρμανσης και της αποθεραπείας. Οι δρομείς θα δοκιμάσουν μοντέλα προθέρμανσης και αποθεραπείας ώστε να «νιώσουν» την σημασία τους στην σωστή προετοιμασία για έναν επικείμενο αγώνα ή προπόνηση.

Την ίδια μέρα, θα προηγηθεί NUTRITION LECTURE, όπου η Nutrition Coach των adidas Runners Athens, Χαρά Σκουλαρίκη, θα επικεντρωθεί στο διατροφικό πλάνο πριν και μετά τον αγώνα, προσφέροντας πολύτιμα nutrition tips ώστε οι runners να ανταπεξέλθουν στον αγωνιστικό στόχο τους.

Στο STRIDE RUN της Παρασκευής 17.03 οι adidas Runners Athens θα έχουν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με μεγαλύτερους διασκελισμούς, να δοκιμάσουν ανοίγματα και να μάθουν ποια από αυτά τους χρειάζονται και πότε.

Το πρόγραμμα της εβδομάδας περιλαμβάνει και το Mobility for Runners, την Παρασκευή 17.03 με τον Strength Coach, Λευτέρη Καλλιτσουνάκη, ο οποίος, με ένα ήπιο πρόγραμμα κινητικότητας, θα στοχεύσει στην ενεργοποίηση των μυών και την αξιοποίηση μεγαλύτερου εύρους κίνησης από τους δρομείς.

Η παρέα των adidas Runners Athens θα σε παρακινήσει να βρεις την καλύτερη εκδοχή σου. Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσεις την online εγγραφή σου για το run της Τετάρτης ή της Παρασκευής, μην ανησυχείς. Μπορείς να έρθεις απευθείας στο adidas Runbase κι εκεί θα λυθεί οποιαδήποτε απορία σου.

Μην ξεχνάς ότι το σταθερό σημείο συνάντησης των adidas Runners Athens είναι το adidas Runbase, ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners. Δες εδώ την τοποθεσία στον χάρτη!

Κάνε την εγγραφή σου στο www.adidas.gr/adidasrunners και δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις επόμενες προπονήσεις!

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

#WhyIRunAthens

#adidasRunnersAthens