Οι ηλεκτρονικές εγγραφές,  για τα  Βίκος Street Relays Λάρισα 2018 που γίνονται την Κυριακή 21.00 Οκτωβρίου στις 11:00  στην κεντρική πλατεία της πόλης, έληξαν με πολύ μεγάλη συμμετοχή και πλέον όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος, πρέπει να το κάνουν στα Κέντρα Εγγραφών που υπάρχουν στην πόλη.

Οι ενδιαφερόμενοι για σήμερα Πέμπτη μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για τα ομαδικά αγωνίσματα 4×2500μ., 2×5000μ., τον ατομικό αγώνα 10.000μ. Veronis Cup, καθώς και τις παιδικές σκυταλοδρομίες Kids Relays 4×50μ. και 4χ100μ. στις εξής τοποθεσίες:

  • Στο κατάστημα της εταιρείας NOVA, media partner των αγώνων,  Μανδηλαρά 5Α μέχρι τις 14:00.
  • Στο κατάστημα WATT+VOLT, εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας,  Μανδηλαρά 18,  μέχρι τις 14:00.
  • Στο κατάστημα INTERSPORT Παναγούλη 19 & Παπακυριαζή μέχρι τις 21:00

Μετά την Πέμπτη, οι δηλώσεις συμμετοχής και η παραλαβή του υλικού θα γίνεται από τη γραμματεία αγώνων  που θα λειτουργήσει την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018  από τις 13:00- 21:00 ,  το Σάββατο από τις 10:00-21:00 και την Κυριακή 08:30 – 10:30 στην Πλατεία Νίκης.

Οι φετινοί αγώνες του πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία της Λάρισας και είναι οι μοναδικοί στην ελληνική επικράτεια που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και ανταποδοτική προσφορά σε κάθε τοπική κοινωνία.

Επιπλέον όμως έχουν και αγωνιστικό χαρακτήρα, αφού οι τρείς πρώτοι νικητές και νικήτριες του αγωνίσματος των 10 χιλιομέτρων, θα εισπράξουν και χρηματικά έπαθλα, καθώς από φέτος η σειρά των Βίκος Street Relays έχει τον χαρακτήρα κανονικού πρωταθλήματος.

Mετά τη λήξη του αγώνα, περίπου στις 13:00, θα τραγουδήσει live στη σκηνή του Βίκος Street Relays, η δημοφιλής τραγουδίστρια Χρύσπα!

Τον αγώνα Βίκος Street Relays διοργανώνει στην Κεντρική Πλατεία της Λάρισας, ο Δήμος Λαρισαίων  σε συνεργασία με τον ΣΥ.Β.Α.Σ Λάρισας, την Α.Ε.Λ και τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877, καθώς επίσης και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο ονομαστικός χορηγός των Street Relays ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι  η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας WATT+VOLT. Η μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Renault και πολυβραβευμένη για την κοινωνική της προσφορά είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων Επίσημος Χορηγός είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony καθώς και η μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen. Στους Μεγάλους Υποστηρικτές των Βίκος Street Relays είναι η ανερχόμενη ελληνική εταιρεία παιδικής ένδυσης Domina Sport, που είναι ο Επίσημος Χορηγός των Kids Relays, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, Ιntersport, η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Arla Foods και η εταιρεία Bausch Health , που με τη μοναδικής αποτελεσματικότητας θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, ανακουφίζει όλο το σώμα από μυϊκούς πόνους. Επίσημος Υποστηρικτής είναι τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής Xtreme Stores, ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια της Eldico που με το αθλητικό υλικό της Amila βοηθάει να εξοπλίσουμε τα σχολεία της πόλης.

Media Partners είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova που για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των Βίκος Street Relays αλλά και η ιστοσελίδα Sportfeed.gr.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Email: info@relays.gr (για θέματα συμμετοχών και γενικών πληροφοριών), media@ermis1877.gr (για θέματα media), marketing@ermis1877.gr (για θέματα marketing)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

http://relays.gr/

https://www.facebook.com/StreetRelaysGreece/

https://www.instagram.com/street_relays/

https://twitter.com/StreetRelays