Το «RUN FOR THE OCEANS» επιστρέφει & η adidas x Parley ενεργοποιεί τη δύναμη των sports για να ευαισθητοποιήσει τις κοινότητες απέναντι στην απειλή της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό           

  • Η adidas και η Parley for the Oceans καλούν τις παγκόσμιες κοινότητες να ενωθούν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε ένα κίνημα ενάντια της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό
  • H adidas και η Parley θα διοργανώσουν περισσότερα από 12 running events σε 6 παγκόσμιες μητροπόλεις καθώς και εβδομαδιαίες δράσεις running με τις 50 ομάδες των adidas Runners σε όλο τον κόσμο
  • Για τα πρώτα 1 εκατομμύριο χιλιόμετρα η adidas θα δωρίσει 1 εκατομμύριο US$ στο πρόγραμμα Parley Ocean Plastic
  • 20 γνωστοί αθλητές από διαφορετικές κατηγορίες θα γίνουν μέλη της παρέας του Parley ευαισθητοποιώντας την κοινή γνώμη, ανάμεσά τους οι Shaunae Miller, Tori Bowie και Wayde Van Niekerk
  • Γίνε και εσύ μέρος του σκοπού στο adidas.gr/parley και ακολούθησε τα hashtags #adidasParley και #RunForTheOceans

Η adidas και η Parley for the Oceans ανακοινώνουν την επιστροφή του παγκόσμιου running κινήματος που σκοπό έχει να ευαισθητοποιήσει το κοινό απέναντι στην απειλή της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό, «Run For The Oceans».

Με την πρωτοβουλία αυτή, η adidas και η Parley καλούν όλες τις παγκόσμιες κοινότητες, από τις 8 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου, να αναλάβουν δράση και να προστατεύσουν τους ωκεανούς που απειλούνται από παράγοντες όπως η μόλυνση, τα σκουπίδια και η αυξανόμενη κατανάλωση. Από το 2015 μέχρι και σήμερα, η adidas και η Parley ενημερώνουν το κοινό για το πρόβλημα της θαλάσσιας ρύπανσης και προτείνουν δημιουργικές λύσεις, όπως η χρήση του Parley Ocean Plastic για την κατασκευή των adidas x Parley προϊόντων.

Το 2018, η adidas δωρίζει ένα εκατομμύριο δολάρια με την ολοκλήρωση του πρώτου εκατομμύριου χιλιομέτρων από τους δρομείς που τρέχουν για να υποστηρίξουν το πρόγραμμα Parley. Παράλληλα, εστιάζει στην πρωτοβουλία Parley Ocean School η οποία υποστηρίζει και εκπαιδεύει την επόμενη γενιά των «Ocean Guardians» μέσα από εντυπωσιακές και ρεαλιστικές εμπειρίες. Μέσω των σχολικών δραστηριοτήτων και των θαλάσσιων sports, το πρόγραμμα φέρνει τους νέους πιο κοντά στον υδάτινο κόσμο, ενημερώνοντάς τους για τις επιπτώσεις της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρει τα εργαλεία και την έμπνευση για να προστατεύσουν το μέλλον τους μέσω του Parley AIR (Avoid, Intercept,Redesign).

Η adidas και η Parley σε καλούν να γίνεις μέρος αυτής της προσπάθειας μέσα από διαφορετικά runs που διοργανώνουν σε διάφορες πόλεις του κόσμου όπως η Αθήνα, το Los Angeles, η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Λονδίνο, ενώ παράλληλα κινητοποιούν το δίκτυο των adidas Runners με τη διοργάνωση running events σε 50 communities παγκοσμίως.

Οι runners σε όλο τον κόσμο με την εγγραφή τους στην πλατφόρμα του Runtastic μπορούν να καταγράφουν τις διαδρομές τους, βοηθώντας έτσι στη συγκέντρωση του ενός εκατομμυρίου χιλιομέτρων και μαζί με άλλους adidas ambassadors όπως οι Shaunae Miller, Tori Bowie και Wayde Van και κορυφαίους αθλητές να μεταδώσουν το μήνυμα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Πάρε και εσύ μέρος στο κίνημα της adidas και της Parley κατεβάζοντας το Runtastic για να καταγράψεις όλα σου τα runs από τις 8 Ιουνίου έως τις 8 Ιουλίου. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το «Run For The Oceans» αλλά και την εγγραφή σου μπορείς να βρεις στο adidas.gr/Parley.

Μάθε το πρόγραμμα προπονήσεων των adidas Runners Athens για το «Run For The Oceans» στο adidas.gr/adidasRunners αλλά και στη Facebook page adidas Runners Athens.

 

#adidasParley

#RunForTheOceans

#UltraBOOST

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page adidas Running και στο επίσημο profile της adidas στο Instagram (@adidasgr).