Το adidas x Training Squad, έχει αλλάξει τα δεδομένα στο fitness, χαρίζοντας μοναδικές outdoor-training εμπειρίες σε περισσότερους από 700 fitness fans στους 7 «σταθμούς» της μέχρι σήμερα πορείας του, σε μοναδικά locations της Αθήνας, δίνοντας διαφορετικό χρώμα στην ενδυνάμωσή τους.

Tην Τρίτη 04.12 ετοιμάσου να ζήσεις την πιο signature street εμπειρία, με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη. Ο συνδυασμός του outdoor training με τις πιο γευστικές street food προτάσεις, θα σε κάνει να.. ανυπομονείς για το ραντεβού μας!

Στην Πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή (Πάνω Πλατεία Αγίας Παρασκευής), στις 19:00, θα έχεις την ευκαιρία να τονώσεις όλο το σώμα σου και να βελτιώσεις το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης, με ένα δυναμικό CROSSTRAINING workout, με ρυθμό και ένταση, υπό την καθοδήγηση του Head Trainer, Coach Zarou.

Στην συνέχεια, θα απολαύσεις ένα healthy menu, ειδικά σχεδιασμένο από τον Άκη Πετρετζίκη στο BURGER AP, ένα χώρο με industrial αισθητική, που πάει το street food σε άλλο level και ταιριάζει απόλυτα με το concept του adidas x Training Squad.

Το community του adidas x Training Squad, μοιράζεται το ίδιο excitement για την γυμναστική, ακολουθεί ένα fit & healthy lifestyle και ανυπομονεί για τις εμπειρίες που θα δώσουν το κάτι παραπάνω στην καθημερινότητά του.

Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο από αυτό; Μη χάνεις χρόνο! Κάνε τώρα δωρεάν την εγγραφή σου και δήλωσε συμμετοχή στο adidas x Training Squad στο www.adidas.gr/adidasrunners ή στο Runtastic app κάνοντας join στο Group των adidas Runners Athens.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο Facebook Group των adidas Runners Athens, στη σελίδα adidas (CY, GR) στο Facebook και στο @adidasrunners στο Instagram.

#adidasRunnersAthens