Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου, ο πρώτος Μαραθώνιος της Άνοιξης ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου, έχει εξασφαλίσει για άλλη μία χρονιά ένα εξαιρετικό πλαίσιο συμμετοχής στην γιορτή της πόλης του Ναυπλίου, με ένα σημαντικό πακέτο προσφορών για  όλους τους συμμετέχοντες δρομείς και όχι μόνο!

Οι εγγραφές των δρομέων συνεχίζονται σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες με πλήθος παροχών και διευκολύνσεών στις διαμονές και στις μετακινήσεις των ενδιαφερομένων. Για εγγραφές ακολουθείστε τον σύνδεσμο: https://www.nafpliomarathon.gr/engrafes/eidi-engrafis/

Δείτε αναλυτικά τις παροχές συμμετοχής:

Αριθμό συμμετοχής με το όνομα τυπωμένο (εφόσον δηλωθεί μέχρι 15/02/19)

Τσάντα δρομέων επαναχρησιμοποιούμενη

Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση με την τεχνολογία Bibtag της Mylaps

Φιλοτεχνημένο Μετάλλιο

Ηλεκτρονικό δίπλωμα

Ατομική Φωτογραφική κάλυψη του τερματισμού με τον χρόνο τερματισμού

Πλήρης υποστήριξη των συμμετεχόντων οργανωτικά (κέντρο εγγραφών, υλικά, υδροδοσία, υπηρεσίες κλπ.).

Πλήρης υγειονομική κάλυψη

50% Έκπτωση στη μετακίνηση με την ΚΤΕΛ Αργολίδας από 1-4/03/19

http://www.ktelargolida.gr/?module=ticket__reservation3&lang=el

Διευκολύνσεις στις διαμονές. Εκπτώσεις, Late check out και δωρεάν διαμονή την Κυριακή 3/03/19 με την προϋπόθεση κράτησης δωματίου από 1/03/19 (βλέπετε κατάλογο καταλυμάτων) https://www.nafpliomarathon.gr/odigos-episkepti/metakinisi-kai-diamoni/

Πάστα Πάρτι την παραμονή του αγώνα Σάββατο 2/03/19 στο ΦΟΥΓΑΡΟ με συμβολική τιμή 3€  https://www.fougaro.gr/      

Γενική Έκπτωση στην εστίαση κατά 20% με την επίδειξη της κάρτας ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Πάνω από 50% έκπτωση σε όλα τα καταστήματα της πόλης του Ναυπλίου.

Τα καταστήματα που συμμετέχουν στην προσφορά θα αναρτήσουν την αφίσα του Μαραθωνίου που θα κυκλοφορήσει ο Εμπορικός σύλλογος η όποια θα αναγραφεί τον τίτλο της εκδήλωσης: «Μαραθώνια Νύχτα Εκπτώσεων – Nafplio Μarathon Sales 2019», την ημέρα Σάββατο 02/03/19 και με ωράριο λειτουργίας- μακράς διάρκειας. Οι εκπτώσεις ισχύουν για όλους τους επισκέπτες-πολίτες του Ναυπλίου ανεξαρτήτως της συμμετοχής τους στον αγώνα.

Οι περιβαλλοντικές δράσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου

Την Τετάρτη 30/01/2019 αποδόθηκαν τα συλλεχθέντα αθλητικά παπούτσια από το πρόγραμμα «Άστα να Τρέξουν ξανά» του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2018 στις Ποινικές και Αγροτικές Φυλακές Ναυπλίου! Η Οργανωτική Επιτροπή στέλνει τις θερμότερες ευχαριστίες τηςσε όλους τους δρομείς που ευαισθητοποιήθηκαν και προσέφεραν τα αθλητικά τους παπούτσια για επαναχρησιμοποίηση στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη!

» του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2018 στις Ποινικές και Αγροτικές Φυλακές Ναυπλίου! Η Οργανωτική Επιτροπή στέλνει τις θερμότερες ευχαριστίες τηςσε όλους τους δρομείς που ευαισθητοποιήθηκαν και προσέφεραν τα αθλητικά τους παπούτσια για επαναχρησιμοποίηση στους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη!

Ανακοινώθηκαν οι περιβαλλοντικές δράσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2019:

  • Πρόγραμμα ‘Άστα να τρέξουν ξανά’ – Συλλογή αθλητικών παπουτσιών & διάθεσή τους προς επαναχρησιμοποίηση.
  • Πρόγραμμα Ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιών κατά την ημέρα των αγωνιστικών εκδηλώσεων.
  • Διανομή επαναχρησιμοποιούμενης τσάντας πλάτης στους συμμετέχοντες δρομείς

Το πρόγραμμα «Άστα να τρέξουν ξανά» θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και καλούμε όλους όσοι το επιθυμούν να προσφέρουν τα αθλητικά τους παπούτσια που βρίσκονται ξεχασμένα αλλά σε καλή κατάσταση ώστε να διατεθούν για επαναχρησιμοποίηση σε συνανθρώπους μας, οι οποίοι τα χρειάζονται όχι μόνο για να αθληθούν, αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Η συλλογή των αθλητικών παπουτσιών θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών καθώς και της γραμματείας αγώνα.

Οι περιβαλλοντικές δράσεις του Μαραθωνίου Ναυπλίου δεν σταματούν όμως, εδώ! Την ημέρα των αγωνιστικών εκδηλώσεων ανακυκλώνουμε τα πλαστικά μας μπουκάλια!

Το πρόγραμμα Ανακύκλωσης πλαστικών μπουκαλιώνθα λάβει χώρα την Κυριακή 3 Μαρτίου τοποθετώντας κάδους ανακύκλωσης στους ενδιάμεσους σταθμούς εξυπηρέτησης των δρομέων καθώς και στην αφετηρία/τερματισμό του αγώνα, για τα πλαστικά μπουκάλια που θα χρησιμοποιούν οι δρομείς. Εθελοντές θα συμμετέχουν στη συλλογή των πλαστικών μπουκαλιών. Η συλλεγόμενη ποσότητα πλαστικού θα προωθηθεί για τελικό διαχωρισμό κι ανακύκλωση.

Όλοι οι δρομείς παρακαλούνται θερμά να αναζητούν τους κάδους ανακύκλωσης για την εναπόθεση των χρησιμοποιημένων πλαστικών μπουκαλιών.

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.nafpliomarathon.gr/ και https://www.facebook.com/NafplioMarathonGR/