Τα νέα πρόσωπα στο βάθρο, οι τελευταίες προτάσεις στο γυναικείο αθλητικό στυλ που έκαναν “πασαρέλα” στη Βουλιαγμένη, οι αλλαγές στη διαδρομή και τα reunion γνωστών ηθοποιών δεν ήταν οι μόνες εκπλήξεις που επιφύλασσε η Κυριακάτικη μέρα στο φετινό και 7ο στη σειρά Ladies Run, στην Astir Beach, την πιο premium παραλία της Αττικής.

Η μεγαλύτερη έκπληξη, ήταν η « κινηματογραφική » πρόταση γάμου που σχεδίασε ο Γιώργος Μουστογιάννης, στη νικήτρια του αγώνα, Κατερίνα Μπερδούση, φυσικά στον τερματισμό! Ο για 5 χρόνια σύντροφος της, την περίμενε γονατιστός στον τερματισμό με το μονόπετρο και αφού εξασφάλισε το ναι, ελευθέρωσε δεκάδες κόκκινα μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς στον ουρανό!

Η ψυχολόγος στο επάγγελμα Κατερίνα είχε πει σε μια παλιά της συνέντευξη πως το πιο περίεργο που της έχει συμβεί είναι να τρακάρει με ένα περιστέρι (!). Μια πρόταση γάμου στο τέλος ενός αγώνα δρόμου, δεν ξέρουμε αν είναι πιο περίεργο, σίγουρα όμως είναι πιο ενδιαφέρον. Και πολύτιμο!

Η επιτυχία του Ladies Run στη φετινή του διοργάνωση θα βοηθήσει στην στήριξη των ευπαθών ομάδων γυναικών μέσω του Σωματείου ΔΕΣΜΟΣ: Αρχής γενομένης από πέντε νεαρές οικότροφους του Λύρειου Ιδρύματος που καταστράφηκε στις φωτιές του καλοκαιριού, που θα αποκτήσουν νέους υπολογιστές για τη φοίτηση τους στο Πανεπιστήμιο και σε σχολές. Περισσότερες φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες του Ladies Run θα ανακοινωθούν εντός της χρονιάς