Η Οργανωτική Επιτροπή του Παλαμηδείου Άθλου, ανακοινώνει την ημερομηνία διοργάνωσης των αγωνιστικών εκδηλώσεων για το 2019, η οποία ορίστηκε στις 24 Νοεμβρίου. Η διοργάνωση εντάσσεται στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την άλωση του κάστρου και την απελευθέρωση της πόλης του Ναυπλίου.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τηΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑτης αγωνιστικής ανόδου του κάστρου του Παλαμηδίου το οποίο αριθμεί 999 σκαλοπάτια (850μ. με ανωφέρεια) και στη συνέχεια συνδυάζεται με την ασφαλτοστρωμένη διαδρομή 4,150 χλμ. καθόδου από το κάστρο, αποτελώντας έναν ενιαίο αγώνα 5χλμ., τονΠαλαμήδειο Άθλο – Castle Run.

Η Διοργάνωση επιπλέον περιλαμβάνειαγώνα δρόμου 10 χλμ. με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της AIMS και μικρότερο αγώνα 3 χλμ. για όλους καθώς και 1.5 χλμ. junior run για τις μικρές ηλικίες και τους συνοδούς τους!

Στον δικτυακό τόπο: https://www.nafpliocastlerun.gr/ οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να βρουν πλήθος ενημερωτικού υλικού και πληροφοριών για τη Διοργάνωση και τις αγωνιστικές της εκδηλώσεις ενώ έχει δημιουργηθεί ειδική ενότητα με πληροφορίες για τους επισκέπτες του Ναυπλίου, δρομείς και συνοδούς της Διοργάνωσης. Η ιστοσελίδα της Διοργάνωσης έχει σχεδιαστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και με στόχο την καλύτερη κατεύθυνση και διευκόλυνση του δρομέα.

Σας προσκαλούμε όλους να γίνετε μέρος των αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων του «Nafplio Castle Run»!