Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019 θα γίνει την Κυριακή 3 Μαρτίου και η Οργανωτική Επιτροπή παρουσιάζει το τηλεοπτικό σποτ για τον πρώτο μαραθώνιο της άνοιξης.

Μπορείτε να δείτε το video στη διεύθυνση αυτή: https://goo.gl/K4d4xU   

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου 2019 στηρίζει το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και την δρομική ομάδα FINISH LINERS που δημιουργήθηκε και συνοδεύει μέλη του MDA HELLAS (άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις) σε αγώνες.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του Μαραθωνίου Ναυπλίου, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ Ο Τερματισμός/ Finishline (2016) της Ελιάνα Αμπραβανέλ.

Η προβολή θα γίνει το Σάββατο 02 Μαρτίου και ώρα 19:00 στο ΦΟΥΓΑΡΟ, αίθουσα 9, παρουσία της σκηνοθέτης και του κριτικού κινηματογράφου Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου.

Διασχίζοντας την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη, το νέο αυτό συναθλητικό ντοκιμαντέρ παρακολουθεί τις ζωές τριών ασπρομάλληδων μαραθωνοδρόμων που δεν βιάζονται να τερματίσουν. Ο Ιδομενέας είναι ένας εύρωστος Κρητικός που τρέχει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο ξυπόλητος, φορώντας αρχαιοελληνική πανοπλία. Ο Αντώνης είναι ένας βοσκός του παλιού καιρού, που ανακάλυψε το ταλέντο του στο τρέξιμο όταν προσπέρασε κατά λάθος ένα λύκο που του είχε κλέψει ένα πρόβατο. Ο Στέλιος είναι ο γηραιότερος Έλληνας μαραθωνοδρόμος, που μοιάζει να τρέχει πρόσω ολοταχώς προς την αθανασία. Οι τρεις τους μοιράζονται μια εντελώς δική τους φιλοσοφία για το τρέξιμο. Κάθε φορά που περνούν τη γραμμή του τερματισμού, έρχονται ένα βήμα πιο κοντά στον καθημερινό ήρωα που κρύβουν μέσα τους!

Δείτε το trailer της ταινίας: https://www.finishlinethemovie.com/trailer.html

Η προβολή της ταινίας υποστηρίζει την δρομική ομάδα FINISH LINERS που δημιουργήθηκε και συνοδεύει μέλη του MDA HELLAS (άτομα με νευρομυϊκές παθήσεις) σε αγώνες. Μέρος του κοινωνικού μερίσματος του Μαραθωνίου Ναυπλίου 2019 θα αποδοθεί στον νέο στόχο της ομάδας που είναι η αγορά 3 αγωνιστικών αμαξιδίων.

http://www.mdahellas.gr/finish-liners-neos-stohos-agonistika-amaxidia-gia-anetoys-kai-asfaleis-agones

Τέλος, μία έκπληξη από την παγκοσμίως no1 εταιρεία running, New Balance,  περιμένει έναν τυχερό θεατή καθώς θα κληρώσει ένα ζευγάρι 1080v9 για τους συνεφίλ δρομείς μας!

Οι εγγραφές δρομέων για τον Μαραθώνιο, τον Ημιμαραθώνιο, τα 5χλμ. και τα 2,5 χλμ. συνεχίζονται στο https://www.nafpliomarathon.gr/engrafes/eidi-engrafis/  καθώς και οι εγγραφές εθελοντών https://www.nafpliomarathon.gr/ethelontismos/