Η Garmin ανακοίνωσε σήμερα το vívoactive 3, ένα smartwatch με GPS, τεχνολογία ElevateTM για καρδιακούς παλμούς από τον καρπό2 και περισσότερες από 15 ενσωματωμένες εφαρμογές για αθλήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, για να υποστηρίξει ένα δραστήριο τρόπο ζωής. Αν το πρόγραμμά σας έχει αερόβια προπόνηση τη Δευτέρα και γιόγκα την Τετάρτη, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αυτό το smartwatch μπορεί να ανταπεξέλθει! Και με χιλιάδες εμφανίσεις ώρας, widgets, πεδία δεδομένων και εφαρμογές διαθέσιμα από το δωρεάν κατάστημα Connect IQTM, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το vívoactive 3, για να ταιριάζει στις προσωπικές τους προτιμήσεις και στυλ. Το vívoactive 3 είναι ένα από τα πολλά ρολόγια που η Garmin ανακοινώνει στην έκθεση IFA στο Βερολίνο, 1-6 Σεπτεμβρίου.

Το vívoactive 3 έχει μία ακόμα καινοτομία από τη Garmin αφού είναι Garmin Pay-ready, ώστε να επιτρέπει τις ανέπαφες συναλλαγές χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας.  Το Garmin Pay, που προσφέρεται από τη FitPayTM, υποστηρίζει, σε πρώτη φάση, χρεωστικές κάρτες Visa και Mastercard καθώς και τις σημαντικότερες πιστωτικές κάρτες από τράπεζες τις Αμερικής. Η προσθήκη των καρτών στο πορτοφόλι Garmin Pay δίνει στους χρήστες τις ίδιες δυνατότητες με τις φυσικές κάρτες, με την ευκολία να τις έχουν στον καρπό τους και να μην τις κουβαλάνε μαζί τους.

Το κομψό, ανθεκτικό και έξυπνο vívoactive 3 έχει μεταλλικές λεπτομέρειες από ανοξείδωτο ατσάλι και πάντα ενεργή, υψηλής ανάλυσης οθόνη Garmin ChromaTM για βέλτιστη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες φωτισμού. Επιπλέον, με το vívoactive 3 εισάγεται το Side SwipeTM , μία λειτουργία ελέγχου που καθιστά πανεύκολη τη μετακίνηση στα μενού, τα widgets και τα δεδομένα. Και επειδή δεν προτιμάνε να φοράνε όλοι το ρολόι στο ίδιο χέρι, το  vívoactive 3 έχει αμφιδέξιο σχεδιασμό για μεγαλύτερη άνεση. Όπως όλα τα ρολόγια Garmin, το vívoactive 3 είναι ασφαλές για χρήση στην κολύμβηση ή το μπάνιο3 και έχει αυτονομία μέχρι 7 μέρες σε λειτουργία smartwatch και 13 ώρες σε λειτουργία GPS4.

Με την τεχνολογία Elevate για παλμούς από τον καρπό, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης όπως μέγιστη VO2 και ηλικία φυσικής κατάστασης που παρέχουν πολύτιμα δεδομένα για να παρακολουθείτε τις μεταβολές στο επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης. Παρακολουθώντας την μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών το vívoactive 3 καταγράφει την καθημερινή πίεση του χρήστη, την οποία μπορεί να δει στο ρολόι αλλά και στο Garmin Connect. Έτσι μπορεί να κάνει τις απαραίτητες μεταβολές προκειμένου να περιορίσει το στρες, ενώ το χρονόμετρο αναπνοής μπορεί να βοηθήσει στην εξισορρόπηση της πίεσης κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Με χιλιάδες εμφανίσεις ώρας, widgets, πεδία δεδομένων και εφαρμογές, τα οποία διατίθενται δωρεάν από το κατάστημα Connect IQ, οι χρήστες μπορούν να εξατομικεύσουν το ρολόι τους από smartwatch σε ένα απόλυτα προσωπικό ρολόι. Παρακολουθήστε πότε φτάνει το αυτοκίνητο της Uber, ανάψτε τα φώτα στο σπίτι με την εφαρμογή SmartThings ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή AccuWeather MinuteCast για να δείτε πότε θα ξεκινήσει η βροχή.

Το vívoactive 3 έχει σχεδιαστεί έχοντας υπόψη έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής. Με περισσότερες από 15 ενσωματωμένες εφαρμογές για αθλήματα που περιλαμβάνουν προφίλ για αερόβια άσκηση, γιόγκα, ελλειπτικό και στεπ, το vívoactive 3 θα σας συνοδεύσει από το γυμναστήριο στο βουνό και σε ότι βρίσκεται ανάμεσα σε αυτά. Με τη νέα δραστηριότητα προπόνησης ενδυνάμωσης, οι χρήστες μπορούν να εστιάσουν στην άσκηση και να αφήσουν το vívoactive 3 να μετράει τις επαναλήψεις. Στο προφίλ ενδυνάμωσης το vívoactive 3, καταγράφει επαναλήψεις, σετ και χρόνους ανάπαυσης τόσο στα ελεύθερα βάρη όσο και στις ασκήσεις που γίνονται το βάρος του σώματος. Αν θέλετε να αλλάξετε ρουτίνα, μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας πρόγραμμα προπόνησης για τρέξιμο, ποδηλασία, αερόβια, ή προπόνηση ενδυνάμωσης στο Garmin Connect και να το κατεβάσετε στη ρολόι σας για να το ακολουθήσετε.

Μείνετε σε σύνδεση με έξυπνες ειδοποιήσεις με δόνηση απευθείας στον καρπό σας. Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone5, επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν και να απαντάνε σε γραπτά μηνύματα6, να βλέπουν ενημερώσεις από social media και εφαρμογές, ειδοποιήσεις κλήσεων, email και πολλά άλλα. Το vívoactive 3 διαχειρίζεται τη μουσική στο τηλέφωνο σας και τις action camera VIRB αλλά και σας βοηθάει να εντοπίζετε το τηλέφωνό σας. Επιπρόσθετα, υποστηρίζει LiveTrack5, για να βλέπουν οι φίλοι σας που βρίσκεστε σε πραγματικό χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το vívoactive 3 συγχρονίζεται αυτόματα με την εφαρμογή Garmin Connect mobile για να βλέπετε αργότερα την ανάλυση των επιδόσεών σας. Στο Garmin Connect, τη δωρεάν online κοινότητα Garmin, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τις προπονήσεις τους, το επίπεδο της καθημερινής πίεσης ακόμα και τον ύπνο τους σε αναλυτικά γραφήματα. Οι προπονήσεις που γίνονται σε εξωτερικό χώρο εμφανίζονται σε λεπτομερή χάρτη και τα μέλη του Garmin Connect μπορούν να συμμετέχουν σε προκλήσεις, να συνδέονται με άλλους και όλα αυτά από το smartphone ή τον υπολογιστή τους.

Το vívoactive 3 διατίθεται σε 3 χρώματα – μαύρο με ανοξείδωτο ατσάλι και λευκό με ανοξείδωτο ατσάλι, στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 329,99€ και μαύρο με γκρι στα 359,99€.

Ο συνεχώς επεκτεινόμενος τομέας αθλητικών προϊόντων Garmin αναπτύσσει τεχνολογίες που βελτιώνουν και προάγουν έναν δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής. Οι χρήστες είτε είναι δρομείς, ποδηλάτες, τριαθλητές είτε αναζητούν απλά να παραμένουν δραστήριοι κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορούν να βρουν ένα προϊόν Garmin που θα τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης που έχουν ορίσει.

1 Δείτε υποστηριζόμενες χώρες, δίκτυο πληρωμών και τραπεζών στο Garmin.com/garmin-pay

2 Δείτε Garmin.com/ataccuracy

3 Δείτε Garmin.com/waterrating

4 Σε τυπική λειτουργία, η αυτονομία της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την επιλεγμένη λειτουργία και χρήση

5 Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone, δείτε Garmin.com/ble

6 Η δυνατότητα απάντησης ισχύει μόνο για χρήστες Android™